Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 23.3.
Večer donosi dodjelu poznate glazbene nagrade i razne filmove

TV Preporuke dana – Subota 23.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 23. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Dodjela glazbene nagrade Porin, HTV 1 u 20:15 sati
Ne propustite najvažniji glazbeni događaj godine: 31. Porin. Kroz dodjelu glazbenih nagrada vode nas Jelena Glišić i Ivan Vukušić. Nagrada se dodjeljuje u 35 kategorija, a posebno će na pozornici biti dodijeljeno njih 11.

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Chef Ramsay odlazi duboko u južnoameričku prašumu kako bi istražio kulinarske korijene Gvajane.

FILMOVI

Vojska u sjeni, HTV 3 u 19:55 sati
Smatran jednim od uzora redatelja novog vala, francuski sineast Jean-Pierre Melville se tijekom svoje dugogodišnje karijere proslavio izvrsno ocijenjenim kriminalističkim filmovima, pa je ova ratna drama iznimka u njegovom stvaralaštvu.

Zgodna žena, RTL u 20:15 sati
Jedan od najvećih hitova devedesetih, Zgodna žena bila je dobrodošao novi poticaj u već blago zamrloj karijeri Richarda Gerea, te promocija nadolazeće megazvijezde Julije Roberts.

Paukova zavjera, Doma TV u 21:45 sati
Nakon dvije godine mirnog rada u školi, nastavnik otme senatorovu kćer te se vrlo brzo javi kriminalističkom psihologu Alexu Crossu kako bi se igrao mačke i miša. Tako će se iskusni policijski psiholog naći će se u igri nadmudrivanja s lukavim otmičarem.

Sestre, RTL u 22:20 sati
Tina Fey i Amy Poehler ponovo udružuju snage! Ovoga puta komičarke igraju dvije sestre koje se na dostojan način odluče oprostiti od kuće u kojoj su provele mladost.

Crveni krug, HTV 3 u 22:30 sati
„Ovo je jedan od najtežih filmova koje sam ikad režirao“, izjavio je poznati francuski sineast Jean-Pierre Melville koji je režirao tri godine prije smrti, napisavši ujedno i scenarij te okupivši impresivnu glumačku ekipu.

Otimači, Nova TV u 23:30 sati
Grupa sastavljena od petorice pljačkaša banaka toliko je izvrsna u svom poslu da policija nema niti jedan trag. Nakon uspješne misije pritaje se i godinu dana ne privlače pozornost na sebe. Njihov posljednji posao trebao bi im donijeti ogromnu zaradu, no zbog kratkog roka za pripremu plan nije dovoljno razrađen.

Sila prirode, HTV 1 u 23:45 sati
Policajac Cardill mora evakuirati apartmansko naselje jer im prijeti uragan pete kategorije, kad naleti na doktoricu Troy i njezinog tvrdoglavog oca Raya koji ne želi napustiti svoj dom jer ne vjeruje u opasnost. No, nitko od njih troje ne zna da stiže još jedna: grupa opasnih lopova koji dolaze s namjerom da u kompleksu pronađu 55 milijuna dolara koji su tamo skriveni.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala