Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kim Kardashian i Emma Roberts u traileru za drugi dio American Horror Story: Delicate
Ovog travnja nastavlja se 12. sezona hvaljene antologijske horor serije

Kim Kardashian i Emma Roberts u traileru za drugi dio "American Horror Story: Delicate"

Foto: YouTube

Ništa joj neće stati na put, a to dokazuje i službeni trailer za American Horror Story: Delicate, drugi dio.

Na FX uskoro stižu zadnje 4, od ukupno 9 epizoda napete horor serije u kojoj smo upoznali glumicu Annu Victoriju Alcott (Emma Roberts) koja nakon nekoliko propalih pokušaja potpomognute oplodnje neće birati sredstva kako bi započela obitelj.

Kako uzbuđenje zbog najnovijeg Anninog filma raste, ona se počne bojati da je netko slijedi i da se nekome našla na meti – kao i njezina želja za majčinstvom.

Uz jaka glumačka imena, koja imamo u svakoj sezoni, ovu krasi i ono Kim Kardashian – koja najavljuje nastavak sezone na samom početku trailera. Uz Roberts, koja je stalna članica antologijske serije, tu su Denis O'Hare, Dominic Burgess, Billie Lourd i Leslie Grossman, a uz Kardashian nova imena koja gledamo su Matt Czuchry, Annabelle Dexter-Jones, Michaela Jaé Rodriguez, Cara Delevingne, Julie White i Maaz Ali.

American Horror Story: Delicate iliti AHS: Delicate 12. je sezona popularne, nagrađivane antologijske serije koju su osmislili Ryan Murphy i Brad Falchuk, s time da je jedina dosad koja nema u potpunosti originalnu priču, već je temeljena na knjizi Delicate Condition Danielle Rollins.

American Horror Story: Delicate na FX i streaming Hulu vraća se 3. travnja sa šestom od preostale devet epizoda s tim da nas finalna očekuje 24. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala