Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sukobljene strane predstavljene u nova dva trailera druge sezone serije Zmajeva kuća
Druga sezona će premijeru imati 17. lipnja na Max streaming platformi

Sukobljene strane predstavljene u nova dva trailera druge sezone serije "Zmajeva kuća"

Francesca Orsi, izvršna potpredsjednica HBO Programminga, voditeljica HBO Drama Series & Films, predstavila je u četvrtak, 21. ožujka, prve ikad HBO-ove „dueling“ trailere na Series Maniji u Lilleu, u Francuskoj, u sklopu najave WBD-a da će Max biti lansiran u Europi od 21. svibnja.

U drugoj sezoni serije Zmajeva kuća Westeros je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Rhaenyru.

Budući da svaka strana vjeruje u svoje zakonito mjesto na Željeznom prijestolju, zeleni i crni trailer odražavaju te dvije perspektive u odvojenim, ali komplementarnim polovicama iste priče. Gledatelji će morati odabrati kojoj strani kuće Targerijan pripadaju dok se u drugoj sezoni kraljevstvo raspada.

Temeljena na romanu Vatra i krv Georgea R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz Igre prijestolja i otkriva priču o kući Targaryen.

Glumačku ekipu koja se vraća u drugoj sezoni čine Matt Smith, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Eve Best, Steve Toussaint, Fabien Frankel, Ewan Mitchell, Tom Glynn-Carney, Sonoya Mizuno i Rhys Ifans. Dodatna glumačka postava koja se vraća uključuje Harryja Colletta, Bethany Antonia, Phoebe Campbell, Phiu Saban, Jeffersona Halla i Matthewa Needhama.

Nova glumačka ekipa druge sezone bit će Abubakar Salim kao Alyn of Hull, Gayle Rankin kao Alys Rivers, Freddie Fox kao Ser Gwayne Hightower, Simon Russell Beale kao Ser Simon Strong, Clinton Liberty kao Addam of Hull, Jamie Kenna kao Ser Alfred Broome, Kieran Bew kao Hugh, Tom Bennett kao Ulf, Tom Taylor kao Lord Cregan Stark i Vincent Regan kao Ser Rickard Thorne.

Druga sezona imat će osam epizoda, a sukreatori i izvršni producenti su George R.R. Martin i Ryan Condal, izvršni producenti su Sara Hess, Alan Taylor, Melissa Bernstein, Kevin de la Noy, Loni Peristere i Vince Gerardis.

Prva sezona serije Zmajeva kuća, kao i sve sezone serije Igra prijestolja dostupne su odmah na HBO Max streaming platformi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala