Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 16.3.
Večer donosi dobar izbor novijih i starijih filmova!

TV Preporuke dana – Subota 16.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Chef Gordon Ramsay upoznaje najzanimljivije svjetske kuhinje, što ga dovodi na indonezijski otok Sumatru, gdje dovodi u opasnost svoju sigurnost i ponos kako bi došao do sastojaka koji su mu potrebni.

FILMOVI

Zaštitnik, HTV 1 u 20:15 sati
Uz granicu Amerike i Meksika u Arizoni, Jim, rančer i veteran Vijetnamskog rata živi teško. Život mu se mijenja nakon susreta s ilegalnim imigrantima: Rosa sa sinom Miguelom i vodičem bježe od brutalnog meksičkog narko kartela. Nakon krvavog obračuna majka pogiba, a Jim postaje branitelj maloljetnog dječaka.

Pravednik, Nova TV u 20:15 sati
Denzel Washington glumi McCalla, bivšeg komandosa iz specijalnih postrojbi koji je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru u Bostonu. Međutim, nakon što se samovoljno vrati iz mirovine kako bi spasio mladu djevojku Teri (Chloe Grace Moertz), pronaći će se suočen licem u lice s nasilnički nastrojenim ruskim mafijašima.

Glup i gluplji 2, RTL u 20:15 sati
Komedija predvođena originalnom glumačkom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braća Farrelly) je nastavak klasika među komedijama na koji smo čekali čak 20 godina, no koji ipak nije uspio ponoviti uspjeh originalnog filma.

Klopka, Doma TV u 21:45 sati
Rembrandtova slika neprocjenjive vrijednosti ukradena je unatoč vrhunskim mjerama sigurnosti. Virginia Gin Baker (Catherine Zeta-Jones), mlada i privlačna istražiteljica osiguravajućeg društva uvjerena je kako takav pothvat može izvesti samo jedan jedini počinitelj na svijetu.

Dva lica zakona, HTV 1 u 22:40 sati
Brett Ridgeman i Anthony Lurasetti dva su čvrsta detektiva koji budu suspendirana s dužnosti kada snimka njihovog ponašanja prema kriminalcu procuri u javnost. S malo novca i bez velikih mogućnosti, ogorčeni policajci osuđeni su na ulazak u svijet kriminala kako bi zadovoljili svoju pravdu.

Dani gnjeva, Nova TV u 22:45 sati
Priča slijedi misterioznog H (Statham), zaštitara koji radi za tvrtku koja prevozi novac u Los Angelesu i koji je odgovoran za prijevoz milijuna dolara po gradu. Tijekom pljačke vozila za koje su bili zaduženi, njegovi kolege ostaju iznenađeni preciznošću i vještinama koje će H pokazati i pitaju se tko je on zapravo i odakle je došao.

Cure biraju, RTL u 23:30 sati
Mlada djevojka Anna (Amy Adams) već dugo ima plan da će, prema staroj irskoj tradiciji, svog dečka zaprositi u prijestupnoj godini - točno na datum 29. veljače. Međutim, kako se datum opasno približava, vremenska prognoza postaje sve gora pa je njezin put do Dublina postao upitan.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala