Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ethan Hawke režira, Maya Hawke glumi u filmu Wildcat
Film je predstavljen prvim trailerom, bavi se životom američke spisateljice Flannery O'Connor

Ethan Hawke režira, Maya Hawke glumi u filmu "Wildcat"

Svijet američke spisateljice Flannery O'Connor oživljava u prvom traileru za najnoviji film Ethana Hawkea Wildcat. U glavnoj ulozi glumi talentirana redateljeva kći, Maya Hawke, a biografski film prati mladu O'Connor kroz proces pisanja i objavljivanja njenog debitantskog romana, otkrivajući tko je zapravo ona.

Osim što je autorica, ona je i predana katolkinja koja se bori s time kako se njezina umjetnost i vjera spajaju dok vodi osobnu bitku s lupusom. Trailer nam otkriva kako ona ne traži samo dobru priču, već i milost usred tako teškog razdoblja u svom životu.

Živopisno pripovijedanje Flannery O'Connor vidljivo je od početka najave. Unatoč tome što je vrlo nadarena i kreativna, bori se s napetim odnosom sa svojom majkom (Laura Linney), koja baš i ne podržava njen rad. Flannery se tako okreće Bogu, dijeleći svoju želju da napiše roman s kojim će ostati zapamćena, dok ju svi oko nje obeshrabruju jer njene priče nisu "slatke" i njeni čitatelji "pate dok ih čitaju". Kad lupus počne uzimati danak, to je samo još jedan razlog da pobjegne u svoje pisanje i pogura tu jednu dobru priču prije nego što izgubi priliku da je stvori.

Osim režije, Ethan Hawke uložio je vlastite spisateljske vještine zajedno sa Shelbyjem Gainesom za scenarij, a nadahnuće je tražio i u najpoznatijim djelima Flannery O'Connor. Maya Hawke i Laura Linney predvode glumačku ekipu u kojoj su također Vincent D'Onofrio i Steve Zahn.

Film je do sada prikazan na nekoliko filmskih festivala, a s kino-distribucijom kreće 3. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala