Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Neve Campbell ipak se vraća u Vrisak
Jedna od glavnih zvijezda franšize bit će dio "Vriska 7", a režirat će ga Kevin Williamson – scenarist originala!

Neve Campbell ipak se vraća u "Vrisak"

Foto: YouTube

Službeno je: nakon što je napustila franšizu Vrisak i propustila Vrisak 6 zbog navodnih nesuglasica oko isplate, Neve Campbell vraća se u ulogu Sidney Prescott za Scream VII iliti Vrisak 7!

Vijest smo prvo mogli vidjeti sinoć na Campbellinom Instagramu na kojem je objavila scenarij sa svojim imenom te napisala kako je uvijek bila čast glumiti Sidney te biti dio Vrisak filmova. „Moja zahvalnost za filmove i što su mi značili nikad nije nestala. Jako sam sretna i ponosna što sam zamoljena, i to na način s najvećim poštovanjem, da vratim Sidney u priču i ne mogu opisati koliko sam uzbuđena“, među ostalim je napisala.

Osim što je Campbell vraćena u priču, u igru se vraća i scenarist originalnog Vriska iz 1996. godine Kevin Williamson i to kao redatelj sedmog filma! Obje vijesti objavljene su jučer, a što se tiče franšize to je odličan potez jer produkcija novog filma neprestano nailazi na prepreke. Prvo je novo glavno lice franšize Melissa Barrera maknuta s projekta zbog svojih objava na društvenim mrežama, onda je Jenna Ortega napustila projekt zbog prenatrpanog rasporeda, a onda je i redatelj Christopher Landon otišao s produkcije te kratko napisao kako mu se „posao iz snova pretvorio u noćnu moru“.

Williamson je naveden samo kao redatelj, što će mu biti tek druga režija u karijeri nakon Ubijajući gđu Tingle, dok su scenarij ponovno napisali Guy Busick i James Vanderbilt.

Zadnji naslov iz franšize bio je Vrisak 6 koji je u kina stigao u ožujku prošle godine, a ukupna zarada iznosila je 169,1 milijun dolara. Vrisak 7 još nema niti okviran datum izlaska.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala