Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Daniel Brühl postao je Karl Lagerfeld
Objavljen je prvi trailer za francusku seriju "Becoming Karl Lagerfeld", premijera stiže u lipnju

Daniel Brühl postao je Karl Lagerfeld

Disney+ je objavio prvi najavni teaser trailer za svoju nadolazeću seriju Becoming Karl Lagerfeld, koja će nam kroz šest epizoda donijeti Daniela Brühla u ulozi legendarnog modnog dizajnera.

Radnja serije smještena je mnogo godina prije no što je kultni dizajner svezao svoju sijedu kosu u rep, a u prvom najavnom traileru možemo vidjeti mladog Lagerfelda, ali prepoznatljivog stila, s dobro iskrojenim odijelima i prepoznatljivim sunčanim naočalama.

Smješten na kultnu pjesmu iz 1978., Heart of Glass, trailer za Becoming Karl Lagerfeld prikazuje rane dane uspona modne ikone. S okom za dizajn koji još nisu uočili drugi velikani industrije tog vremena, Lagerfeld je marširao u vlastitom ritmu.

Spajajući osobno s profesionalnim, novoobjavljeni kadrovi otkrivaju da će publika također saznati što se događalo u njegovom privatnom životu, kada pariški dizajner nije skicirao svoju najnoviju viziju, već plesao pod disko kuglama na plesnom podiju pariških klubova.

Uz Brühla će se u seriji također naći Théodore Pellerin i Arnaud Valois, koje vidimo u teaseru. Svoje glumačke sposobnosti također će pokazati Alex Lutz kao suosnivač Yves Saint Laurenta Pierre Bergé, Agnės Jaoui kao Gabrielle Aghion, osnivačica modne kuće Chloé i jedna od pokretačke snage iza Lagerfeldova uspjeha, modna dizajnerica Jeanne Damas kao Paloma Picasso, pjevačica Claire Laffut kao Loulou de La Falaise, Sunnyi Melles kao Marlene Dietrich, Paul Spera kao Andy Warhol i Lisa Kreuzer kao Lagerfeldova majka, Elisabeth Lagerfeld.

Prvi teaser trailer na francuskom je jeziku, a najavljuje seriju koja će se na platformi Disney+ pojaviti sa svih šest epizoda 7. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala