Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dolores Lambaša izvrijeđala Miju Begović
"Cijeli život živjeti u sjeni najveće dive Ene Begović, zar to nije dovoljna rana i frustracija?"

Dolores Lambaša izvrijeđala Miju Begović

PIŠE: Dario Petruševski
Foto: Nova TV, Story

Dolores Lambaša doista pomiče granice žutila, i to prije nego što smo očekivali - nakon "silnih ponuda" od strane domaćih medija, toliko očekivani intervju odlučila je dati - svom fan klubu. Da stvar bude bolja, u bizarnom intervjuu u kojem se "novinarka" doslovno klanja sugovornici, Dolores je prozvala Miju Begović i još poneko lice s domaće javne scene i tako započela nešto što će se, poznavajući protagoniste priče, pretvoriti u pravi mali (?) medijski rat.

"Dolazeći u Supetar, trajektom, kako bih intervjuirala Dolores Lambašu, nije mi bilo ni na kraj pameti da ću intervjuirati jednu od najinteligentnih i najzanimljivijih mladih glumica koju sam imala prilike upoznati na ovim prostorima", piše "novinarka" u uvodu posve nepismenog intervjua koji jedva da slijedi Doloresine misli.
 
Dikan se još nije oglasio po pitanju fatalne Dolores 
 
"Hrvati, pa i Srbi, veliki učenjaci, znanstvenici, magistri kod nas, bez obzira na svoju titulu pripadaju ipak balkanskom prostoru i primjetila sam, vole janjetinu i hektolitre vina. Oko 40-tih im vitalne funkcije naglo oslabljuju i ostaju im ljutnja, sarkazam, zloća i ogromni trbusi. Da sam na njihovom mjestu, ne bih ni ja voljela Josipa Radeljaka. Nekako bi mi smetao, žuljao me, a nadasve bih bila kronično i nepopravljivo ljubomorna na njega. Ne zaboravimo da je Josip Radeljak svoj ispunjen i lijep život proveo sa najljepšim i najuspješnijim ženama u bivšoj Jugoslaviji, a i šire. I bile su lude za njim. To se ne oprašta", tako je Lambaša ukratko sažela svoje divljenje prema Josipu Radeljaku te objasnila zašto je javnost "toliko ljubomorna" na njega.
 
 
"Mark Cigoj, glavni urednik Arene, je čovjek koji je po Bogu obilježen, a takvih se bolje kloniti. Priroda sama učini svoje. Znam da mora pisati takve članke, jer silikonske usne, grudi, vjeđe i ostali djelovi tijela njegove supruge Josipe Pavičić Yo koštaju i stalno ih treba reparirati. Osim toga, njegov odabir, ako ga dotaknemo s privatne strane, žena koje su sve redom silikonski napuhana poluživa bića, govori dovoljno o Osobi".
 
Za kraj, ali naravno, ne manje bitno - uvrede na račun Mije Begović: "Cijeli život živjeti u sjeni najveće hrvatske dive ovih prostora i jedne od najvećih glumica, Ene Begović, zar to nije dovoljna rana i frustracija? Mislim da joj nije lako. Imajte poštovanja prema gospođi Žnidarić".
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala