Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Dastmalchian predvodi horor talk show u filmu Late Night With the Devil
Trailer za horor film braće Cairnes otkriva prve kadrove, stiže krajem ožujka

David Dastmalchian predvodi horor talk show u filmu "Late Night With the Devil"

Horor stiže u svijet kasnovečernjeg programa s nadolazećim nezavisnim filmom Late Night With the Devil, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove kroz prvi objavljeni trailer. U glavnoj ulozi, kao voditelj talk showa iz pakla je David Dastmalchian, koji svojim gledateljima donosi nezamislivo zlo.

Dastmalchian se nalazi u ulozi Jacka Delroyja, stereotipnog voditelja kasnovečernjeg programa iz 1970-ih, koji u svoju emisiju uoči Noći vještica u goste pozove parapsihologinju (Laura Gordon) i tinejdžericu (Ingrid Torelli), koja je tema njene nedavne knjige, a tema je komunikacija sa Sotonom.

Trailer počinje tako da nam Jack obećava jedinstveno televizijsko iskustvo, za koje je uvjeren da će oduševiti gledatelje. On i njegov tim nesigurni su oko budućnosti emisije te se nadaju kako će jedan takav paranormalni spektakl prikovati njihove gledatelje uz male ekrane.

Unatoč tome što je upozoren da se ne igra sa silama koje ne razumije, Jack nastavlja sa svojom emisijom i pruža dobrodošlicu doktorici June Ross-Mitchell i njenoj "pacijentici" Lilly. Parapsihologinja daje Jacku još jednu priliku da odustane, ukazujući na Lillyno nepredvidljivo ponašanje. No gledanost je jedina bitna i Jack nastavlja razgovor, šokirajući gledatelje kada Lilly zaposjedne zlo.

Iza filma stoje Colin i Cameron Cairnes, a svoju premijeru Late Night With the Devil imao je prije skoro godinu dana na filmskom festivalu SXSW, nakon čega je kroz prošlu godinu prikazan na mnogobrojnim filmskim festivalima diljem svijeta. Široj publici bit će dostupan 22. ožujka kada stigne u kina diljem svijeta.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala