Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najava za ekranizaciju igrice Fallout oduševila obožavatelje
Službeni trailer pregledan je skoro 6 milijuna puta, a serija stiže 11.4. sa svih 8 epizoda

Najava za ekranizaciju igrice "Fallout" oduševila obožavatelje

Foto: YouTube

Konačno je predstavljen službeni trailer za seriju napravljenoj prema jednoj od najvećih video igrica svih vremena, Fallout, a reakcije su vrlo pozitivne.

Izvršni producenti su Jonathan Nolan i Lisa Joy, tvorci Westworlda, što u startu obećava raskošnu, upečatljivu seriju. Od Interplayeve originalne Fallout igrice iz 1997. godine do online multiplayer verzije Fallout 76 imali smo mnogo likova koje razlikuje njihova ljudskost. Sve te fantastične stvari koje obožavatelji vide u igrici, i o kojima mogu samo sanjati, uskoro će oživjeti u akcijskoj televizijskoj seriji.

Radnja je naravno smještena u post-apokaliptični Los Angeles, skoro 200 godina nakon Velikog rata, u kojem građani moraju živjeti u podzemnim bunkerima kako bi se zaštitili od radijacije, mutanata i lopova. Iako je teaser objavljen još početkom prosinca prošle godine, službeni trailer ipak otkriva nešto više o radnji, i uz glavnu junakinju koja izlazi iz sigurnosti bunkera u stvarni, nemilosrdni svijet, otkriva i preostala dva glavna lika koji su nam dobro poznati iz igrice: člana Bratstva čelika te lovca na glave koji je živ već 200 godina zahvaljujući produljenom životnom vijeku.

U glavnoj ulozi nalazi se Ella Purnell kao Lucy, Walton Goggins zaigrao je nemilosrdnog lovca na glave The Ghoula, Aaron Moten je Maximus, odani član Bratstva čelika, a tu su još Kyle MacLachlan, Chris Parnell, Dale Dickey, Moisés Arias, Johnny Pemberton, Sarita Choudhury, Michael Emerson, Leslie Uggams, Frances Turner, Dave Register, Zach Cherry, Rodrigo Luzzi, Annabel O'Hagan i Xelia Mendes-Jones.

Nolan je režirao prve tri epizode, a showrunneri i scenaristi serije su Geneva Robertson-Dworet i Graham Wagner.

Sve epizode serije Fallout (njih osam) na Prime Video stižu 11. travnja!

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala