Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


A24 predstavlja dirljivu drama prema istinitoj priči Sing Sing
Stigao je prvi trailer drame koja bi mogla biti sljedeći favorit na raznim filmskim nagradama

A24 predstavlja dirljivu drama prema istinitoj priči "Sing Sing"

Foto: YouTube

The Shawshank Redemption, A Man Escaped i nekoliko filmova Clinta Eastwood samo su primjeri kultnih zatvorskih drama koje su nastojale prikazati ljudski duh koji preživljava tijekom zatočeništva, ali ništa nije poput novog filma Sing Sing za koji je jučer predstavljen prvi trailer.

Nova drama stiže od tvrtke A24 i donosi dirljivu priču o kazališnoj skupini koja pronalazi bijeg od stvarnosti zatočeništva i to kroz kreativnost priređivanja predstave. Glumačku ekipu predvodi odlični Colman Domingo čiji lik ima saslušanje za uvjetnu kaznu, a cijela se priča temelji na stvarnom rehabilitacijskom programu osnovanom na Sing Sing Correctional Facility.

Film je režirao Greg Kwedar koji je napisao scenarij s Clintom Bentleyem i Brentom Buellom, a svoju je svjetsku premijeru već imao prošle godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu (TIFF) na kojem je oduševio sve prisutne. U Sjevernoj Americi uskoro će imati premijeru na SXSW Film & Television Festivalu koji kreće od sutra i traje do 16. ožujka.

Uz Dominga glume Clarence Maclin, Paul Raci i Sean San José, ali većinu likova zaigrali su stvarni bivši zatvorski zatvorenici – zbog čega su na TIFF-u naglasili kako baš njihova uključenost u film daje apsolutnu autentičnost i glas tome da ljudsko dostojanstvo mora biti važan dio pravosudnog sustava.

Sing Sing u kinima diljem svijeta očekujemo u srpnju, a za točan datum premijere ćemo se morati još malo strpiti.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala