Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jeff Daniels još jednom nosi značku u prvoj najavi za American Rust: Broken Justice
Kriminalistička drama koju vodi Daniels vraća se u svojoj drugoj sezoni 28. ožujka

Jeff Daniels još jednom nosi značku u prvoj najavi za "American Rust: Broken Justice"

Jeff Daniels konačno ponovno dobiva svoju značku kasnije ovog mjeseca kada na Prime Video stigne druga sezona serije American Rust. Pod novim naslovom American Rust: Broken Justice, kriminalistička drama temeljena na romanu Philippa Meyera iz 2009. vraća se u izmišljeni grad Buell u Pennsylvaniji kako bi nastavila istraživati život u Rust Beltu gdje američki san visi o niti.

Novi trailer ponovno predstavlja publici šefa policije Dela Harrisa (Daniels), koji će pokušati nastaviti dalje zajedno sa svojom omiljenom Grace Poe (Maura Tierney) nakon razornog finala prve sezone. Dok preuzima novi slučaj, Harris će i sam postati meta istrage za sva sumnjiva djela koja je učinio u potrazi za pravdom.

Trailer počinje Harrisovom primjedbom o potrebi da se "stvari isprave" i postigne pravda, čak i ako to znači ići protiv sustava. To jednostavno sažima njegov novi način razmišljanja dok se vraća u službu, isti način razmišljanja koji ga je i doveo u probleme.

Druga sezona izravno će se uhvatiti u koštac s posljedicama njegovog trostrukog ubojstva na kraju prve sezone kako bi se zaštitila Isaacova (David Alvarez) tajna. Zamjenik Park (Rob Yang) postavlja Harrisa na mjesto zločina i zaključuje da je zamijenio oružje kako bi sakrio svoje tragove, a Sue Herlitz (Emily Davis) obećava da će smijeniti šerifa ako bude ponovno izabrana. Srećom, on ima Grace na svojoj strani, koja je više nego voljna ocrniti Herlitzino ime nakon što je pomogla nepravedno zaključati njenog sina Billyja (Alex Neustaedter).

Nove epizode serije American Rust na Prime Video bi trebale stići 28. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala