Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što nas čeka u novim epizodama serije The Regime s Kate Winslet
Najnoviji trailer stigao je nakon premijerne epizode i pokazuje što nas sve čeka kroz ovu političku dramsku seriju

Što nas čeka u novim epizodama serije "The Regime" s Kate Winslet

Foto: YouTube

Na male ekrane konačno je stigla politička satira The Regime, dramska serija s Oskarovkom Kate Winslet u glavnoj ulozi, a odmah nakon prve epizode iz HBO-a je stigla najava u kojoj možemo vidjeti što nas čeka u narednim tjednima.

Serija ima ukupno šest epizoda tako da će preostalih pet biti dostupno na tjednoj bazi, a priča prati izmišljenu zemlju u kojoj vlada autoritarni režim koji predvodi Winslet kao kancelarka Elena Vernham te koja postaje sve više paranoična i nestabilna tako da povjerenja ima samo u vojnika Herberta Zubaka (Matthias Schoenaerts). No, kako on ima sve veći utjecaj na nju tako će se zemlja i kancelarka naći u problemima – a kako će se to sve događati vidjet ćemo u epizodama koje slijede.

Uz Winslet i Schoenaertsa glume Martha Plimpton, Guillaume Gallienne, Andrea Riseborough, Hugh Grant, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman i Stanley Townsend. Showrunner serije je Will Tracy, a radnja se odvija unutar godine dana njezine vladavine u modernoj Europi.

I prije premijere prve epizode, a pogotovo nakon, počelo se nagađati u kojoj se zemlji zapravo radi, odnosno koja je europska zemlja bila inspiracija za seriju. Iako se naglašava kako je riječ o fiktivnoj zemlji, već kroz epizodu moglo se uočiti da ima crveno-plavu zastavu, a prikazan je i nacionalni amblem zemlje. Hoćemo li do kraja prve sezone saznati o kojoj naciji je riječ, vidjet ćemo za malo više od mjesec dana.

Serija The Regime kod nas je jednostavno prevedena Režim i premijerno se prikazuje ponedjeljkom u 3 ujutro, odnosno kasnije istog dana u 20 sati, a dostupna je i na streamingu HBO Max.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala