Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Druga sezona serije Invincible nastavlja s prikazivanjem
Sredinom ožujka se na Prime Video vraća popularna animirana serija s drugim dijelom druge sezone

Druga sezona serije "Invincible" nastavlja s prikazivanjem

Druga sezona popularne animirane serije Invincible nastavlja s prikazivanjem već ovog ožujka. Nakon što je prva polovica sezone prikazana u studenom, ostatak epizoda stići će nam kroz par tjedana i donijeti nove opasnosti za Marka Greysona (Steven Yeun) i njegove kolege superjunake, uključujući i Viltrumite, Angstroma Levyja (Sterling K. Brown) koji putuje kroz multiverzum, i parazitne Sequide koji preuzimaju svijest svoje žrtve.

Trailer odmah pokazuje važnost obitelji u drugom dijelu druge sezone jer počinje s Black Samsonom (Khary Payton) koji govori o svojim kolegama Čuvarima zemlje kao jedinstvenoj i kompleksnoj obitelji.

Markov prioritet u nadolazećim epizodama je pomaganje novopronađenim članovima obitelji Thraxan da si srede život nakon što je njegova i Omni-Manova (J.K. Simmons) bitka s Viltrumitima ostavila stvari u ruševinama. Međutim, kada se vrati na Zemlju, pritisak odmah raste jer se Sequidi brzo približavaju s Marsa. Prvi put predstavljeni u prvoj sezoni, izvanzemaljski paraziti koji uništavaju svijet regrupirali su se i osposobili da mogu odmah preuzeti umove nekih od najjačih heroja Zemlje, poput Atom Eve (Gillian Jacobs).

Drugi dio druge sezone također će pratiti što se događa s Viltrumitima nakon što odvuku Nolana na ispitivanje i pogubljenje. General Kregg (Clancy Brown) Invincibleu je dao naredbu da osvoji Zemlju prije njihovog povratka, a također želi shvatiti kako je jedan tako odan vojnik poput Nolana popustio radi jednog planeta.

Što nam još donosi druga sezona doznat ćemo nakon 14. ožujka kada se Invincible vraća na Prime Video.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala