Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sean Penn i Tye Sheridan u trileru Asphalt City
Najava za "Asphalt City" otkriva napeti tempo, uzbudljivu radnju i izvrsnu glumačku ekipu

Sean Penn i Tye Sheridan u trileru "Asphalt City"

Uživajte u prvom traileru za Asphalt City, novom trileru Verticala and Roadside Attractionsa u režiji Jean-Stéphanea Sauvairea, poznatog po filmovima kao što su A Prayer Before Dawn i Johnny Mad Dog. Film su napisali Ryan King i Ben Mac Brown, a temelji se na romanu Shannon Burke iz 2008. pod naslovom Black Flies. Film je izvorno nosio isti naslov kao i knjiga, ali je naziv poslije promijenjen u Asphalt City.

Novoobjavljeni trailer otkriva nam napeti ritam filma i uzbudljivu radnju. U prvom planu je i kemija između dva glavna lika koje glume Sean Penn i Tye Sheridan. Njih dvojica nalaze se u ulogama tehničara hitne pomoći, koji se često nalaze u vrlo opasnim i rizičnim situacijama.

Ollie Cross (Sheridan), mladi je tehničar hitne pomoći koji se upari s veteranom Geneom Rutkovskim (Penn). Pod njegovim mentorstvom Cross odrađuje pozive koji često i njihove živote dovode u opasnost, iako samo žele spasiti tuđe živote. Cross uskoro iz prve ruke doživi sve čari i nedaće njihovog posla dok se njegov odnos s Rutkovskim nalazi na testu, posebno kada se nađe u etičkim dilemama koje bi mogle značiti život ili smrt.

U filmu također glume Mike Tyson, Katherine Waterson, Kali Reis i Michael Pitt.

Film je svoju premijeru imao još prošle godine u Cannesu te je prikazan na nekoliko festivala kroz godinu. Nakon svakog prikazivanja je posebnu pohvalu dobio upravo radi dva glavna glumca čija je suradnja oduševila mnogobrojne kritičare.

Film Asphalt City široj će publici biti dostupan nakon 28. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala