Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nakon pobjede Baby Lasagne Hrvatska druga na kladionicama!
S pobjedom pjesme "Rim Tim Tagi Dim" Hrvatskoj su porasle šanse za osvajanje Eurosonga

Nakon pobjede Baby Lasagne Hrvatska druga na kladionicama!

Foto: HRT

Nakon sinoćnje pobjede Baby Lasagne na Dori Hrvatskoj su porasle šanse za osvajanje Eurosonga. Na kladionicama se popela na drugo mjesto. Kladioničari veće šanse daju samo Ukrajini.

Baby Lasagna, donedavno javnosti nepoznati mladi glazbenik iz Umaga pravog imena Marko Purišić, s pjesmom Rim Tim Tagi Dim dobio je najviše glasova žirija i publike u sinoćnjem velikom finalu Dore te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u švedskom Malmöu u svibnju.

Hrvatska je na portalu Eurovision World prije objave pjesama za Doru 2024. bila na 33. mjestu po izgledima za osvajanje Eurosonga, a nakon objave pjesama i spotova izgledi su nam porasli i nastavili su konstantno rasti. Trenutačno se na spomenutoj stranici najveće šanse za pobjedu daju Ukrajini, a iza nje Hrvatska, Italija, Island i Belgija.

Marko u svojoj pjesmi pokušava prenijeti dublju poruku o brigama i mukama naše okoline, a upravo Rim Tim Tagi Dim govori o momku koji teškog srca napušta svoje selo u potrazi za boljim životom. Baby Lasagna je tri dana prije Dore objavio i spot koji je snimio u rodnoj Istri za svoju pobjedničku pjesmu, a on je vrlo brzo obišao Europu te pokupio simpatije gledatelja i slušatelja.

Izbor za najbolju pjesmu 68. Eurovizije održat će se u švedskoj Malmö Areni 7., 9. i 11. svibnja, nakon što je na prošlogodišnjem Eurosongu pobjedu odnijela njihova predstavnica Loreen, a natjecat će se ukupno 37 zemalja.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala