Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 23.2.
Večeras nas na program čeka druga polufinalna večer Dore, poznate serije i zanimljivi filmovi

TV Preporuke dana - Petak 23.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 23. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Dora 2024., HRT 1 u 20:15h
Pratimo drugu polufinalnu večer Dore, izbora hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije, koji se ove godine održava u studijima HRT-a na zagrebačkom Prisavlju. Prekosutra, u nedjelju, 25. veljače, očekuje nas finalna večer ovog glazbenog spektakla.

Zlatni kavez, Nova TV u 21:25h
Ferit, koji je ponovno stekao djedovu potporu, počinje raditi na stvaranju vlastitog branda i sprema se na neobičan potez kako bi ostvario svoje snove. Ali stvari se odvijaju drugačije od očekivanog. Iako Sejran, koja se bori za vlastiti život, suočava s reakcijama zbog trenutnih izjava, sretna je zbog podrške koju dobiva od ljudi od kojih nije očekivala. Šefika, koja teško podnosi bol nepravde učinjene Sejran i teret istina koje zna, s Gülgün i Sejran dijeli vrlo važne činjenice o Halisu agi koje će imati šokantan učinak.

Oproštajno pismo, Nova TV u 22:25h
Asli i Mehmet rade zajedno kako bi spasili Minu, dok Hatidže smišlja plan za zaštitu svoje obitelji. Nevzat se osjeća sve sigurnijim u svojim mračnim namjerama, dok se Selčuk pita gdje mu je mjesto u cijeloj priči. Dok se situacija u kući Karli sve više zakomplicira, istina se polako razotkriva, a posljedice će biti duboke i dalekosežne.

FILMOVI

Eraserhead, HRT 3 U 22:22H
U postapokaliptičnom društvu Henry radi u tvornici i ima djevojku Mary. Kad Mary zatrudni, doseli se u njegov stan te na svijet donese bebu mutanta koja stalno plače. Mary ne može više izdržati konstantno vrištanje te ostavi Henryja..

Moje grčko vjenčanje 2, HRT 1 u 22:45h
Nakon što su proveli većinu svoga vremena fokusirajući se na svoju problematičnu kćer, Toula i Ian se u ovom nastavku suočavaju s bračnim problema, a također se moraju nositi s još jednim grčkim vjenčanjem - ovaj put, još većim i debljim.

Bogovi su pali na tjeme 2, RTL u 23:15h
Kad Bušman Xixo (N!xau) povede svoju dječicu (Eiros i Nadies) u lov u pustinji Kalahari, ali pronalazak mrtvoga slona natjera ih da se raziđu: Xixo odluči pozvati susjednu obitelj da im pomogne pojesti slona, a djecu pošalje kući. Na putu do svoga plemena djeca naiđu na nešto što nikad prije nisu vidjeli - veliki kamion. No jednom kad su se na njega popeli, više nisu mogli sići, jer je kamion krenuo i odmah ubrzao. Vrativši se na mjesto gdje su pronašli slona, Xixo po tragovima shvati da je nešto odvelo njegovu djecu, te brzo krene za tragovima.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala