Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Najavljena posljednja sezona serije Evil
Četvrta sezona horor serije Paramount+ bit će dostupna za gledanje u svibnju

Najavljena posljednja sezona serije "Evil"

Nadnaravna drama Evil će kulminirati svojom četvrtom i posljednjom sezonom, a danas imamo prilike vidjeti i prve kadrove finalne sezone. Serija je obnovljena za četvrtu sezonu u lipnju 2022. godine, međutim, u to vrijeme nisu objavljeni nikakvi detalji vezano za njezino konačno prikazivanje.

Paranormalna serija ima veliki naglasak na religiji, a u posljednjoj sezoni morat će dati odgovore na mnogobrojna pitanja koja su do sada ostala otvorena. Omiljeni trojac paranormalnih istražitelja koje je angažirala crkva ponovno se vraća na slučaj.

Prvi pogled na kadrove četvrte sezone otkriva nam kako se dr. Kristen Boshard, David Acosta i Ben Shakir vraćaju na slučaj s jezivim osjećajem o "smaku svijeta", a i trailer obećava kako je kraj blizu.

Govoreći o kulminaciji serije, ko-kreatori Robert King i Michelle King, rekli su: "Želimo zahvaliti Paramountu+ što nam je dao četiri dodatne epizode da okončamo Zlo u svijetu u stilu." Dodajući svoju naklonost prema glumačkoj ekipi i priči koju su ispleli, rekli su: "Nedostajat će nam ova serija i glumačka ekipa. Na mnogo načina, to je bio projekt iz snova, ali nažalost zlo će nadživjeti zlo. Vidimo se u svibnju.”

Iako će nadolazeća posljednja sezona sigurno imati mnogo obrata, ono što se najviše iščekuje jest nastavak priče iz treće sezone, koja je otkrila da je otac Kristeninog novog djeteta dr. Leland Townsend, koji je ujedno korijen svega zla.

U posljednjoj sezoni vraćaju se Katja Herbers kao dr. Kristen Bouchard, Mike Colter kao David, Aasif Mandvi kao Ben, Kurt Fuller kao dr. Kurt Boggs, Brooklyn Shuck kao Lynn i mnogi drugi. ​

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala