Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nikad nije kasno slijediti svoje snove otkriva treća sezona Girls5Eva
Sara Bareilles, Renée Elise Goldsberry, Busy Philipps i Paula Pell ponovno su u akciji u prvom teaseru za treću sezonu serije

Nikad nije kasno slijediti svoje snove otkriva treća sezona "Girls5Eva"

Zgrabite svoje najbolje prijateljice i pojačajte zvuk jer je prvi trailer za treću sezonu Girls5Eva tu. Nakon potajnog otkazivanja od strane Peacocka, naslov u izvršnoj produkciji Tine Fey pronašao je novi dom kod dobrih ljudi na Netflixu gdje možete pratiti svaku epizodu iz prethodne dvije sezone prije izlaska treće sezone.

Četiri glavne dame serije — Sara Bareilles, Busy Philipps, Renée Elise Goldsberry i Paula Pell — ponovno se okupljaju dok njihovi likovi pokušavaju postići veliki uspjeh na turneji godinama nakon što je njihov uspon do slave naglo propao.

Dawn (Bareilles), Wickie (Goldsberry), Summer (Philipps) i Gloria (Pell) imaju više energije nego ikad dok predstavljaju svoj novi album Returnity. Nažalost, stvari nisu kao nekad jer otkrivaju da se industrija uvelike promijenila otkad su se prvi put našli u središtu pozornosti.

Ipak, četiri su prijateljice sigurne da mogu uspjeti čak i bez pravih planova za turneju, menadžera ili vozila, ali kada imate djevojačku snagu, ništa vas ne može usporiti. Naravno, osim strašne egzistencijalne krize koja će ih prisiliti da odluče je li to još uvijek njihov san ili su spremne nastaviti sa životom.

Osim glavne četvorke, u traileru možemo vidjeti i niz zvijezda u sporednim i gostujućim ulogama. Glumačku postavu u novoj će sezoni zaokružiti Catherine Cohen, John Lutz, John Early, Kit Hoover, Mario Lopez, Richard Kind i kantautorica Ingrid Michaelson.

Girls5Eva na Netflix stižu 14. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala