Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Downey Jr. i Hoa Xuande urotili su se u novoj najavi za seriju The Sympathizer
Seriju režira Park Chan-wook, također glume Sandra Oh, Alan Trong, Nguyen Khan i drugi

Robert Downey Jr. i Hoa Xuande urotili su se u novoj najavi za seriju "The Sympathizer"

Hoa Xuande sprema se otkriti sve svoje tajne Sandri Oh u najnovijem teaseru koji je objavljen za HBO-ovu nadolazeću seriju, The Sympathizer. Ono što počinje kao uzbudljiva misija ispunjena svom akcijom o kojoj mladić može sanjati, brzo krene u krivo kada poluvijetnamski, polufrancuski špijun poznat kao Kapetan pronađe neprijatelja za svojim leđima.

Današnji teaser usredotočuje se na Kapetanov uspon kroz činove kao sjevernovijetnamska krtica koji se nađe rastrgan, više naginjući na stranu južnovijetnamske vojske. Kad Saigon padne, Kapetan bježi u Sjedinjene Države gdje nastavlja testirati svoje protuobavještajne vještine dok se druži damama i kuje urotu s višestrukim verzijama Roberta Downeya Jr.-a.

HBO i A24 studiji udružili su se za seriju koja se čini kao uzbudljiva televizijska adaptacija istoimenog debitantskog romana Vieta Thanha Nguyena koji je osvojio Pulitzerovu nagradu. Serija će, kao i knjiga, vratiti publiku u brutalne i krvave dane Vijetnamskog rata i staviti u fokus imigrantski identitet dok se Kapetan bori povezati svoje mnoge različite verzije, a da pritom ostane zdrav i živ.

Novi teaser trailer ulazi više u radnju dok prikazuje likove - i mnoga lica Downeyja Jr.-a. Uz vodeće ljude i Oh, u seriji The Sympathizer također će glumiti Alan Trong, Nguyen Khan, pridošlica Vy Le, Toan Le, Duy Nguyễn, Kayli Tran, VyVy Nguyen, Kieu Chinh i Ky Duyen.

Od Oldboya do The Handmaiden i Sympathy for Mr. Vengeance, nema sumnje da je Park Chan-wook nevjerojatna sila na koju treba računati u svijetu akcije i drame. Iako se redatelj prije okušao u televizijskim produkcijama, serija The Sympathizer mu donosi potpuno novo iskustvo, koje fanovi jedva čekaju doživjeti. Čekanje neće dugo trajati jer se serija na HBO kanalima očekuje 14. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala