Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 17.2.
Za razliku od slabog filmskog petka, subota nudi ogroman izbor novijih hit filmova!

TV Preporuke dana – Subota 17.2.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 17. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Gordon Ramsay roni, lovi ribu, traži hranu i iskače iz helikoptera u još jednoj akcijskoj kuharskoj pustolovini.

FILMOVI

Zorro: Maskirani osvetnik, Doma TV u 19:55 sati
Iako temeljen na istim izvorima kao i likovi prethodnih holivudskih i europskih filmova na tu temu, Zorro je prilično drugačiji od ostalih interpretacija poznate priče.

Oni koji mi žele smrt, Nova TV u 20:15 sati
Nakon što dječak postane svjedokom brutalnog ubojstva, bježeći od ubojica nailazi na Hannah (Angelina Jolie), stručnjakinju za preživljavanje u divljini i vatrogasnu veteranku koja mu nudi sklonište. Njezin jedini zadatak postaje zaštititi dječaka, no to nije tako lako.

Građanin opasnih namjera, HTV 1 u 20:15 sati
Clyde Shelton (Gerard Butler) uživa u mirnoj večeri kada mu u kuću upadaju dvojica razbojnika koji brutalno siluju i ubiju Sheltonovu ženu i malu kćer. 10 godina kasnije ogorčen pravosudnim sustavom Clyde kreće u osvetnički pohod kakav još nije viđen.

Ledeni ubojica: Povratak, RTL u 20:15 sati
Najopasniji ubojica u svijetu, Arthur Bishop pomislio je da je ostavio svoju život ubojice iza sebe, no svi njegovi planovi padaju u vodu kada njegov najveći neprijatelj otme ženu koju voli. Sada je prisiljen putovati svijetom kako bi radio ono što najbolje zna – ubijao.

Neobična priča o Benjaminu Buttonu, Doma TV u 21:45 sati
Film je nominiran za čak trinaest Oskara, uključujući i one za najbolji film, najbolju glavnu mušku ulogu i najbolju režiju.

Dan poslije sutra, RTL u 22:30 sati
Klimatolog Jack Hall na Antarktici je doživio nešto posve neočekivano: cijeli se komad ledenog bloka sam od sebe odlomio. Iako je pojavu pripisao neobičnom hiru prirode tog dijela svijeta, nije ni slutio da se zapravo radi o posvemašnjem poremećaju klime koja je zadesila Zemlju.

Apocalypto, HTV 1 u 22:45 sati
U civilizaciji Maja, miroljubivo pleme okrutno je napadnuto od strane ratnika koji traže robove i ljudska bića koja će žrtvovati bogovima. Ne propustite ovaj akcijom nabijeni povijesni spektakl Mela Gibsona koji je bio nominiran za Oscara u čak tri kategorije.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala