Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Millie Bobby Brown protiv zmaja u fantastičnoj avanturi Damsel
Film na Netflix stiže u ožujku, a nakon teasera otkriven je službeni trailer

Millie Bobby Brown protiv zmaja u fantastičnoj avanturi "Damsel"

Foto: YouTube

Millie Bobby Brown već je navikla na različite fantastične avanture, ali ovo je jedna sasvim nova u kojoj mora izbjeći stravičnu sudbinu (i opet se može osloniti samo na sebe).

Riječ je o prvom službenom traileru za Damsel, Netflixovu fantastičnu avanturu u kojoj dama, princeza Elodie (Brown) pristane na brak s princem, samo kako bi je njegova obitelj bacila u špilju u kojoj se nalazi zmaj kao žrtvu kako bi otplatili veliki dug. Što je najgore, ona nije prva, već je riječ o stoljećima dugoj tradiciji što se vidi u najavi.

No, ona nije obična dama pa će tako zamijeniti svoju haljinu i nakit za mač i opremu za penjanje, a može li preživjeti i osvetiti sve prijašnje žrtve, saznat ćemo uskoro. Film je najavljen još u ožujku 2020., a Millie Bobby Brown glavnu je ulogu dobila u studenom te godine. Snimanje se odvijalo tijekom 2022., a prema originalnim planovima na Netflixu se film trebao naći 13. listopada 2023., no premijera je odgođena zbog SAG-AFTRA štrajka u Americi pa je datum prebačen na ožujak ove godine.

Film je režirao Juan Carlos Fresnadillo prema scenariju Dana Mazeaua, a jaka glumačka imena još čine Angela Bassett koja glumi Elodienu po majku te Robin Wright koja je Elodiena nova svekrva. U ostalim ulogama su Nick Robinson, Shohreh Aghdashloo, Ray Winstone i Brooke Carter.

Akcijska fantastična avantura Damsel na Netflix stiže 8. ožujka, a kod nas ima jednostavan prijevod – Dama.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala