Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pepeljuga će napokon dobiti svoju osvetu u filmu Cinderella's Revenge
Krvavi obrat klasične bajke premijerno se prikazuje u travnju, predstavljen prvi trailer

Pepeljuga će napokon dobiti svoju osvetu u filmu "Cinderella's Revenge"

Predstavljanje generacijama omiljenog lika u horor priči postalo je novi trend koji je najistaknutije započeo s prošlogodišnjim Winnie the Pooh: Blood and Honey, čiji bi nastavak trebao biti objavljen ove godine. Nedavno, kada je Steamboat Willie došao u javnu domenu, najavljene su mnogi novi horor projekti oko tog lika, a danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer za horor priču još jednog omiljenog lika: Pepeljuge.

Prvi kadrovi otkrivaju nam klasičnu priču o Pepeljuzi, koja živi sa svojom maćehom i dvije polusestre i ne smije ići kod princa na bal. No ovog puta njena vilinska kuma ne daje joj samo haljinu i kočiju i staklene cipelice, već i ubojitu masku koja joj pomaže kada želi nekog ubiti.

Film Cinderella's Revenge donosi nam krvavu priču punu osvete, pod redateljskom palicom Andyja Edwardsa.

Edwards opisuje svoj film kao prepričavanje priče koju svi znaju: "Imamo Pepeljugu, imamo zlu maćehu, imamo dvije zle sestre, a one se prema njoj ponašaju prilično loše. No ima nekoliko obrata u tome i nekoliko iznenađenja. Tu su i seks i nasilje, što možda niste očekivali. Dakle, za svakoga ponešto!"

"Ideja je da je Pepeljuga ta nevina osoba, tako da je maska način da se ona okrene na tamnu stranu", objašnjava Edwards. "Pepeljugina osveta u bajci je tako što će biti uspješna i udati se za princa, ali u ovome postoji pravi fizički , nasilna osveta."

Scenarij za film potpisuje Tom Jolliffe, a u glumačku postavu predvodi Lauren Staerck u ulozi Pepeljuge i Natasha Henstridge kao njena vilinska kuma. Stephanie Lodge, Beatrice Fletcher, Megan Purvis i Darrell Griggs popunjavaju glavnu glumačku ekipu.

Pepeljuga će svoj osvetnički pohod započeti 26. travnja kada film ugleda svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala