Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zloglasni intervju princa Andrewa oživljava u prvom traileru za Netflixov Scoop
Rufus Sewell glumi osramoćenog princa Andrewa, Gillian Anderson novinarku Emily Maitlis

Zloglasni intervju princa Andrewa oživljava u prvom traileru za Netflixov "Scoop"

Netflix je ovih dana izbacio trailer za Scoop, nevjerojatnu priču o intervjuu koji je zauvijek uništio reputaciju jednog od najistaknutijih članova britanske kraljevske obitelji. Scoop se temelji na memoarima knjige urednika Newsnighta Sama McAlistera Scoops: Behind The Scenes of the BBC's Most Shocking Interview. Priča prati britansku voditeljicu vijesti i reporterku Emily Maitlis (Gillian Anderson) i prepričava njezino neslavno sjedenje s princem Andrewom (Rufus Sewell), osmišljeno kako bi se razotkrili detalji njegove veze s osramoćenim Jeffreyjem Epsteinom.

Ono što je uslijedilo bilo je nešto od najbolnijeg, najjezivijeg i najnevjerojatnijeg televizijskog programa ikada viđenog, dok je princ pretrpio ono što se može opisati samo kao napad ega i drskosti s ciljem da se zaštiti, ali mu to nikako nije pošlo za rukom te se još više zakopao.

U režiji Philipa Martina, film dramatično pripovijeda kako su Maitlis i BBC uspjeli osigurati intervju s kraljičinim sinom jer je kraljevska obitelj vjerovala da bi takva medijska prezentacija obnovila njegovu reputaciju. Umjesto toga, taj ga je intervju uništio i film je u potpunosti dramatično prepričavanje procesa osiguravanja televizijskog intervjua za BBC koji je doveo do pada princa Andrewa i razotkrio njegovo prijateljstvo s Epsteinom.

Tijekom intervjua princ Andrew dao je nekoliko priznanja koja su smatrana štetnima. Nije žalio zbog prijateljstva s Epsteinom, navodeći da mu je ono pružilo prilike i korisna iskustva. Andrew je pokušao opovrgnuti navode Virginije Giuffre, koja je tvrdila da je bila prisiljena na seks s njim kada je imala 17 godina. Njegovo poricanje uključivalo je neobične alibije, a nakon intervjua, princ Andrew je najavio da će se povući s javnih dužnosti u doglednoj budućnosti. Osim toga, suočio se s posljedicama u smislu gubitka sponzorstva i povezanosti s raznim dobrotvornim društvima i organizacijama.

Osim Andersona i Sewella, u filmu glume Billie Piper, Keeley Hawes i Romola Garai. Scoop izlazi na Netflixu 5. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala