Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Zvijezda Uvoda ima pornić sa ženom i kurvom
Eric Dane, njegova supruga i nesuđena missica partijaju, navodno drogirani, u videu koji kruži internetom

Zvijezda "Uvoda" ima pornić sa ženom i kurvom

PIŠE: Dario Petruševski                
Foto: Gawker, Yahoo

Eric Dane, poznatiji kao Dr. McSteamy iz popularne serije "Uvod u anatomiju", novi je u nizu celebrityja koji uz filmografiju mogu priložiti i amaterski kućni video uradak kojeg je vidio cijeli svijet. Za razliku od drugih, koji uglavnom varaju žene i to snimaju, Dane je u svoju privatnu video priču uključio i suprugu Rebeccu Gayheart, ali i bivšu missicu, odnosno, Playboyevu zečicu, odnosno, prostitutku Kari Ann Peniche.

Video koji traje 12 minuta internet mozgovi objavili su u skraćenom obliku (možete ga pogledati OVDJE!). Snimajući se, veseli trojac ne skriva da je pod utjecajem droge, a u nedostatku pametnijeg posla (očito je sve uvertira za seks) smišljaju vlastita porno imena.
 
 
Za razliku od Kerry Katone, britanske reality zvijezde koja je ovih dana uhvaćena u šmrkanju kokaina pa se suočava s gubitkom sponzorskih ugovora, Eric Dane ih nema, a s obzirom da mu je žena upućena u noćne aktivnosti, ostaje mu tek koji mjesec neugodnog izmotavanja pred novinarima te pokoja bombastična naslovnica (ni amaterski pornići više nisu što su nekad bili).
 
 
Inače, Dane je kolegicu Rebeccu oženio 2004. godine i jedan su od parova čija se sudbina ne provlači na stranicama američkih tabloida. Ipak, to se ne bi moglo reći za treću članicu ovog ljubavnog trokuta, Kari Ann. Godine 2002. ostala je bez titule Miss Teen USA jer se gola slikala za Playboy. Ubrzo se prozvala glumicom, a nekoliko je dana provela zaručena za Aarona Cartera, brata Nicka Cartera iz Backstreet Boysa. Prema posljednjim informacijama, radi kao prostitutka, pod imenom "Tristan Bailey", pa postoji mogućnost da je za potrebe kamere bila - unajmljena.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala