Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sprema se oluja u prvom traileru za Twisters
Smješten u istom svijetu kao originalni "Twister", ali sa zasebno pričom, u kina stiže ovog ljeta

Sprema se oluja u prvom traileru za "Twisters"

Tijekom jučerašnjeg Super Bowla Warner Bros. je predstavio prvi trailer za Twisters, nastavak hita Twister iz 1996. godine. U filmu koji je režirao Lee Isaac Chung glume Glen Powell, Daisy Edgar-Jones i Anthony Ramos kao nova generacija manijaka koji jure za olujama, a prvi nam kadrovi otkrivaju sve prednosti napretka u tehnologiji u posljednjih 30 godina.

Trailer pokazuje dinamiku koja se ne razlikuje previše od originala iz 1997. - imamo tim znanstvenika koji pokušavaju biti dio promjena. A onda imamo njihovog suparnika. No umjesto Jonasa Millera Caryja Elwesa, koji je u tome zbog novca, imamo Glena Powella koji daje najboljeg tragača za uzbuđenjem koji juri za 'božjim prstom' isključivo radi uzbuđenja.

U nedavnom razgovoru za medije scenarist filma, Mark L. Smith potvrdio je da će film postojati u istom svemiru kao original, ali da će biti "odvojena priča": "To nije nastavak originala. To je samo prava divlja vožnja s nekim dobrim, zabavnim likovima. Nadamo se da ćemo moći postići ono što je original imao jer je to jednostavno kultni film. "

Originalni film napisali su Michael Crichton i Anne-Marie Martin, a film je pratio razvedeni par znanstvenika koji se bavi istraživanjem vremena i lovom na oluje. Potpisivanje papira za razvod odgodi se, a dolazak jedinstvenog tornada ponovno ih spoji. Bill Paxton i Helen Hunt bili su u glavnim ulogama filma koji je oduševio publiku diljem svijeta i donio skoro pola milijarde dolara zarade.

Uz Powella, Edgar-Jones i Ramosa u novom će filmu glumiti Katy O'Brian, Maura Tierney i Kiernan Shipka. Premijera filma očekuje se 19. srpnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala