Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Cynthia Erivo i Ariana Grande žele vam dobrodošlicu u Oz u prvom traileru za Wicked: Prvi dio
Prvi dio dvodijelnog mjuzikla Jona M. Chua u kina stiže ovog studenog

Cynthia Erivo i Ariana Grande žele vam dobrodošlicu u Oz u prvom traileru za "Wicked: Prvi dio"

Pozornica je pripremljena i priča o dvije najozloglašenije najbolje prijateljice u fiktivnoj povijesti zauzima središnje mjesto u premijernom traileru za Wicked: Part One.

Ariana Grande i Cynthia Erivo postižu nove visine u našem prvom službenom teaseru za film. Obojena od glave do pete u zeleno, Erivo se pojavljuje kao Elphaba, dok Grandeova Glinda ide u korak s politikom i pokušava svoj svijet učiniti što ružičastijim.

Uz moćne izvedbe Erivo i Grande, prvi dio od dva filma sadržavat će nedvojbeno zadivljujuće izvedbe oskarovke Michelle Yeoh kao Madame Morrible, Jeffa Goldbluma kao velikog i moćnog čarobnjaka iz Oza, Jonathana Baileyja kao Fiyeroa, Marisse Bode kao Nessarose, Bowena Yanga kao Pfanneeja, Ethana Slatera kao Boqa, Keale Settle u ulozi gospođice Coddle i Adama Jamesa kao Glindinog otac.

Redatelj Jon M. Chu dobio je zadatak prenijeti mjuzikl koji je osvojio nagradu Tony na veliko platno. Uzimajući slobodu s izvornom pričom, koju je napisao Gregory Maguire prije nego što su je Stephen Schwartz i Winnie Holzman pretvorili u mjuzikl, film će izmijeniti neke detalje i dodati nove likove kako bi bolje ispunio radnju.

Sada kada je snimanje službeno završeno i imamo prvi trailer koji ide uz naslov, nalazimo se još jedan korak bliže izlasku filma 27. studenog 2024. Podijeljen u dva dijela radi dugog trajanja, druga polovica projekta stiže godinu dana kasnije, 26. studenog 2025. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala