Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Percy Jackson i Olimpijci obnovljena za drugu sezonu
Avantura polubogova nastavit će se na Disney+ platformi i kroz drugu sezonu

Serija "Percy Jackson i Olimpijci" obnovljena za drugu sezonu

Serija Percy Jackson i Olimpijci obnovljena je za drugu sezonu na Disney+ platformi. Percyjevo (Walker Scobell) putovanje da otkrije svoje mjesto u svijetu kao polubog još nije gotovo, a streaming platforma potvrdila je kako rade na stvaranju novih epizoda.

Prva sezona završila je prošlog mjeseca, a Percy, Grover (Aryan Simhadri) i Annabeth (Leah Jeffries) razišli su se nakon što su obećali da će se ponovno sresti u bliskoj budućnosti. Družini se ispunila želja, a Percy Jackson i Olimpijci vratit će se se u drugu sezonu obračuna protiv čudovišta, misterija koje treba riješiti i ljudi koje treba spasiti.

Prva sezona adaptirala je The Lightning Thief, prvu knjigu u serijalu Ricka Riordana o hrabrom junaku koji se mora boriti protiv bogova iz grčke mitologije. Druga sezona prilagodit će sljedeću knjigu u sagi, More čudovišta.

Sada kada Percy zna za što je sposoban nakon što je vratio Zeusovu (Lance Reddick) munju, usredotočen je na pripremu za konačnu bitku protiv Kronosa (Nick Boraine). Kralj Titana je blizu pronalaska načina da pobjegne iz zatvora, a Percy će trebati svu pomoć koju može dobiti da ga spriječi u postizanju njegovih ciljeva.

U sporednoj glumačkoj postavi prve sezone Virginia Kull, Glynn Turman i Jason Mantzoukas našli su se kao odrasle osobe prisutne u Percyjevu životu pokušavajući ga voditi tijekom njegove komplicirane potrage. Lin-Manuela Mirandu, Jessicu Parker Kennedy i Tobyja Stephensa gledali smo u gostujućim ulogama, spremajući Percyjevu bitku protiv Aresa (Adam Copeland).

Nova sezona tek je u pripremnoj fazi tako da za sada nije poznato kada bi mogla ugledati svjetlo dana.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala