Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


John Wilkes Booth je u bijegu u prvom traileru za Manhunt
U mini-seriji temeljenoj na istinitoj priči glume Anthony Boyle, Tobias Menzies, Hamish Linklater i Patton Oswalt

John Wilkes Booth je u bijegu u prvom traileru za "Manhunt"

Sve je spremno za kaos u prvom traileru za nadolazeću mini-seriju Apple TV+ platforme, Manhunt. Ljubitelji povijesti uživat će u nadolazećoj seriji jer će se baviti jednim od "najslabije shvaćenih zločina u povijesti" dok John Wilkes Booth (Anthony Boyle) kreće u atentat na predsjednika Abrahama Lincolna (Hamish Linklater).

Serija se temelji na bestseleru The New York Timesa Jamesa L. Swansona, a prvi trailer serije također nam je najavio i premijeru prve dvije epizode serije, koje bi na streaming platformu trebale stići već sredinom ožujka.

Trailer nas upoznaje s Boyleovim utjelovljenjem ubojice koji će ostati zapisan u povijesti nakon što je ubio jednog od najpoznatijih predsjednika u povijesti Sjedinjenih Država. Objavljeni kadrovi vraćaju nas na kraj Građanskog rata s predsjednikom Lincolnom (Linklater) kojem se čestita na kraju na duge i brutalne bitke. No taj slavljenički osjećaj traje samo trenutak kada u Fordovom kazalištu odjekne pucnjava i Lincoln padne u komu što će neizbježno dovesti do njegove smrti.

Uz Boylea i Linklatera, u novoj seriji također glume Tobias Menzies, Patton Oswalt, Lovie Simone, Glenna Morshowera, Will Harrison, Brandon Flynn, Damian O'Hare i Matt Walsh.

Najnoviji Apple TV+ projekt kreirala je nominirana za Emmyja Monica Beletsky, koja na seriji također radi kao showrunnerica i izvršna producentica.

Prve dvije epizode nove mini-serije Manhunt na Apple TV+ bi trebale stići 15. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala