Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Noel Fielding je Dick Turpin
Objavljen je trailer za komediju "The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin", na Apple TV+ stiže u ožujku

Noel Fielding je Dick Turpin

Mislite da znate legendu o Dicku Turpinu? Razmislite još jednom. Apple TV+ je predstavio prvi trailer za svoju nadolazeću seriju The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin, s komičarem i voditeljem emisije Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar Noelom Fieldingom u glavnoj ulozi. Trailer nam otkriva kako legende nisu uvijek onakve kako se čine - ponekad su još luđe.

Nadolazeća humoristična serija od šest epizoda, koja će premijeru na streaming platformi imati početkom ožujka, prati Dicka Turpina, koji iza sebe ostavlja život mesarskog šegrta i namjerava postati najveći razbojnik u povijesti.

Nažalost, postoji nekoliko prepreka - ona glavna jest činjenica da je Dick previše fin da bi bio pravi razbojnik i da mu nedostaje prava, zastrašujuća družina. No kad naiđe na skupinu kojoj je potreban novi vođa, kreće u utrku, suočavajući se s vješticama, drugim razbojnicima, pa čak i s generalom lopova (Hugh Bonneville) koji ga je odlučio zauvijek srušiti.

Seriju su stvorili Claire Downes, Ian Jarvis i Stuart Lane, a radnja potpuno ignorira podvige Dicka Turpina iz stvarnog života u korist fantastičnog prepričavanja događaja, uključujući sve od vještica i čarobnjaka do začarane kočije.

Fielding nije sam u vođenju kaotične serije ispunjene smijehom, avanturom i magijom. U seriji također glume Ellie White, Marc Wootton, Asim Chaudry, Duayne Boachie i Tamsin Greig.

Prve dvije epizode serije The Completely Made-Up Adventures of Dick Turpin premijerno će biti prikazane na Apple TV+ 1. ožujka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala