Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Henry Cavill predvodi tajnu misiju u The Ministry Of Ungentlemanly Warfare
Guy Ritchie donosi priču iza prve specijalne jedinice u povijesti

Henry Cavill predvodi tajnu misiju u "The Ministry Of Ungentlemanly Warfare"

Foto: YouTube

Lionsgate je sinoć objavio prvi trailer za novi film Guya Ritchieja, akcijsku komediju The Ministry Of Ungentlemanly Warfare, koji je privukao pažnju te ga je u niti 24 sata pogledalo preko 3 milijuna ljudi.

Osim znatiželje jer je riječ o novom Ritchiejevom filmu koji se temelji na istinitim događajima, pažnju svakako privlači odlična glumačka postava koju predvodi Henry Cavill, zatim Eiza González, Alan Ritchson, Alex Pettyfer, Hero Fiennes Tiffin, Babs Olusanmokun, Henrique Zaga, Til Schweiger, Henry Golding i Cary Elwes. Projekt je to koji čekamo još od 2015. čija je radnja inspirirana nedavno deklasificiranim dosjeima britanskog ratnog ministarstva te knjigom ratnog dopisnika i vojnog povjesničara Damiena Lewisa iz 2014. godine.

Film donosi priču o tome kako su se prve specijalne jedinice formirale tijekom Drugog svjetskog rata na zahtjev premijera Ujedinjenog Kraljevstva Winstona Churchilla i male skupine vojnih službenika među kojima je bio pisac Ian Fleming, autor romana o Jamesu Bondu. Tajna vojna jedinica, koja se većinom sastojala od skitnica i lopova, zaputila se na izazovnu misiju protiv nacista koristeći se u potpunosti nekonvencionalnim i do temelja nedžentlmenskim borbenim tehnikama. Naposljetku je njihov odvažan pristup promijenio tijek rata i postavio temelje za britanski SAS i moderne Black Ops jedinice i operacije.

Režiju dakle potpisuje Guy Ritchie koji je radio na scenariju prema spomenutoj knjizi s Paulom Tamasyjem, Ericom Johnsonom i Arashom Amelom.

The Ministry Of Ungentlemanly Warfare u kinima očekujemo 19. travnja.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala