Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Netflixov Avatar: The Last Airbender stavlja Aanga na put sudbine
Gordon Cormier, Kiawentiio i Ian Ousley glume u igranoj adaptaciji klasika, predstavljen trailer

Netflixov "Avatar: The Last Airbender" stavlja Aanga na put sudbine

Netflix je objavio novi trailer za Avatar: The Last Airbender, njihovu igranu adaptaciju Nickleodeonove animirane serije, koju su stvorili Michael Dante DiMartino i Bryan Konietzko. Prije premijer sljedećeg mjeseca, gledatelji imaju priliku vidjeti s čime će se Aang (Gordon Cormier) morati suočiti kada izađe iz leda u kojem je bio dugo zarobljen.

Vatrena nacija pokušava proširiti svoju dominaciju nad svijetom, a samo ih Avatar može zaustaviti nakon što savlada Četiri Elemenata, ali Aang još uvijek nije u pravoj formi da izazove Gospodara vatre Ozaija (Daniel Dae Kim).

Kao i u originalnoj seriji, koja je izašla prije skoro dvadeset godina, i u igranoj će se seriji pojaviti Katara (Kiawentiio) i Sokka (Ian Ousley), koji će pomagati Avataru na svakom koraku.

Redateljsku palicu željno iščekivane Netflixove serije držat će Michael Goi, Roseanne Liang, Jabbar Raisani i Jet Wilkinson, a kroz prvu sezonu gledat ćemo kako rastuću borbu protiv Vatrene nacije.

Kako bi se mogao suočiti s Ozaijem i njegovom moćnom vojskom, Aang treba ovladati sa sva Četiri Elementa, ali je prije svog zarobljavanja u ledu živio samo s Nacijom zraka. Kroz njegovo putovanje da proširi svoje moći, naići će na saveznike kao što su Suki (Maria Zhang) i princeza Yue (Amber Midthunder). Naravno, na svom će se putu susresti i s mnogobrojnim protivnicima, koje smo već imali prilike upoznati u originalnoj animiranoj seriji.

Također ćemo imati priliku upoznati Ozaijevu djecu: princ Zuko (Dallas Liu) želi dokazati svom ocu da je dostojan ratnik dok će princeza Azula (Elizabeth Yu) učiniti sve što može kako bi dobila ono što želi.

Prvi trailer otkriva nam djelić onoga što nas čeka 22. veljače kada serija Avatar: The Last Airbender stigne na Netflix.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala