Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uspjeh Fool Me Once: Netflix odobrio nove serije prema romanima Harlana Cobena
Stižu nam ekranizacije bestselera "Missing You" i "Run Away"

Uspjeh "Fool Me Once": Netflix odobrio nove serije prema romanima Harlana Cobena

Foto: YouTube

Nakon velikog uspjeha još jedne Netflixove ekranizacije romana Harlana Cobena stigla je vijest o planovima za dvije nove!

Coben je još 2018. godine sa streamingom potpisao višemilijunski ugovor prema kojem je plan 14 njegovih romana adaptirati u Netflixove serije ili filmove, na kojima će on raditi kao izvršni producent, na engleskom ili drugom jeziku. Tako je primjerice 2020. na streaming stigla serija The Stranger (prijevod Cobenove knjige kod nas je Neznanac), godinu kasnije Stay Close postigla je također uspjeh pa je 2022. ugovor produžen na još četiri godine s tim da je tada serijal romana o Myronu Bolitaru postao moguć za adaptaciju.

Serija Fool Me Once na hrvatskom Netflixu dobila je prijevod Ako me prevariš, knjiga se nalazi pod prijevodom Velika iluzija nakladnika Znanje, te je na Netflix stigla 1. siječnja i vrlo brzo postigla nevjerojatnu gledanost: 61 milijun pregleda u prva dva tjedna s čim je dospjela u top 10 najgledanijih naslova u 91 državi diljem svijeta. Novi uspjeh doveo je do odluke za nove dvije adaptacije triler romana, devete i desete iz gore spomenutog ugovora, a riječ je o Missing You (prijevod knjige Groblje živih) i Run Away (Utočište).

Missing You prva kreće sa snimanjem i to već ovog proljeća u Ujedinjenom Kraljevstvu, a u središtu radnje je detektivka Kat Donovan čiji je zaručnik Josh nestao prije 11 godina kad je i ubijen njezin otac. No, kad Kat uoči Joshov profil na aplikaciji za dejtanje, suočavanje s tim da je Josh ipak živ povući će je natrag u rješavanje misterija.

U središtu radnje trilera Run Away je Simon koji je do nedavno imao savršen život: suprugu, djecu, posao i dom. Kad najstarija kćer Paige pobjegne od kuće sve će se raspasti, s Simonov konačan pronalazak kćer dovest će ga do još veće misterije i stravičnih tajni.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala