Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odlična gledanost 4. sezone serije Pravi detektiv, stigla najava za novu epizodu
Novo poglavlje nazvano "Zemlja tmine" dobro prolazi i kod kritičara i publike

Odlična gledanost 4. sezone serije "Pravi detektiv", stigla najava za novu epizodu

Foto: YouTube

Četvrta sezona serije Pravi detektiv, koja nosi podnaslov Zemlja tmine, svojom je premijerom 15. siječnja privukla preko 2 milijuna gledatelja na HBO kanalu i streamingu (HBO Max i Max), a popularnost se nastavila i s drugom epizodom.

Jodie Foster i Kali Reis kao Liz Danvers i Evangeline Navarro predvode glumačku ekipu napete serije koja na portalu Rotten Tomatoes ima visokih 93%, a u najavi treće epizode one nastavljaju provoditi istragu oko misterioznog nestanka osmorice muškaraca koji su upravljali arktičkom istraživačkom stanicom.

U prvoj su epizodi detektivke otkrile tijela nekoliko muškaraca zarobljenih u ledu da bi u drugoj ustanovili da je jedan od njih još živ, a najava treće epizode nastavlja se s potragom za osumnjičenim Raymondom Clarkom, jednim od osmorice za kojeg se pretpostavlja da je još živ. Naravno, ponovno nas čeka otkrivanje novih brutalnih tajni i zagonetki. Istraga oko Clarka i Annie K te njihovih spiralnih tetovaža dovodi Evangeline do novih otkrića što nudi (potencijalnu) povezanost s trećom sezonom, ali i prvom pa se gledatelji nadaju da će se ta povezanost još više razjasniti s trećom epizodom.

Uz Foster i Reis u ovoj napetoj misterioznoj sezoni još glume Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston, Isabella Star LaBlanc i John Hawkes, a showrunnerica, scenaristica i redateljica je Issa López.

Pravi detektiv: Zemlja tmine u Hrvatskoj premijerno stiže u noći s nedjelje na ponedjeljak s reprizom u udarnom terminu kasnije tog dana u 20 sati na HBO kanalu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala