Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 21.1.
Nove epizode emisija, sport i odličan izbor novih filmova

TV Preporuke dana – Nedjelja 21.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 21. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Emisija će nas vratiti u 1983. godinu. Kroz zabavni kviz prisjetit ćemo se najvažnijih događaja te godine.

EP u rukometu: Norveška - Danska, RTL u 20:15 sati
 

FILMOVI

Odmetnuta porota, Doma TV u 19:55 sati
Dvije godine nakon što joj je suprug poginuo u pucnjavi na poslu Celeste Wood tuži proizvođača oružja kojim je počinjen zločin. Ukoliko izgube, proizvođači oružja svjesni su da će se slične tužbe nanizati i da će teško preživjeti te angažiraju Rankina Fitcha, stručnjaka za manipulaciju porote koji se često služi i nezakonitim sredstvima.

Robin Hood, Nova TV u 20:15 sati
Ovaj epski lopov i ratnik već cijelo stoljeće tjera filmaše da osmišljavaju nove priče o njemu. Neke od scena ovog filma su snimane u Dubrovniku, na Stradunu, u tvrđavi Bokar i Posatu, zahvaljujući redatelju Ottu Bathurstu, koji je Dubrovnik izabrao između deset svjetskih lokacija.

Sve zbog jednog dječaka, HTV 1 u 21:35 sati
Prema istoimenom bestselleru Nicka Hornbyja, jednog od najpopularnijih suvremenih britanskih književnika. Roman je, kao i film, bio veliki hit, a neki kritičari ulogu Willa smatraju najboljom ulogom Hugha Granta.

Dečko iz susjedstva, RTL u 22 sata
Atraktivna učiteljica Claire privukla je pažnju tinejdžera iz susjedstva. Ovaj neobičan par upustio se u strastvenu avanturu zbog koje je Claire ubrzo zažalila. Njezin trenutak slabosti uzrokovan samoćom nakon razvoda kao i naglo otrežnjenje koje je uslijedilo kad je shvatila da je mlađahni Noah prijatelj njezinog sina, samo su početak horora koji je uslijedio.

Bumblebee, Nova TV u 22:25 sati
Radnja filma se događa 1987. godine kada Bumblebee nalazi utočište na otpadu u malom kalifornijskom obalnom gradu. Charlie, djevojka koja će uskoro napuniti 18. godina i pokušava naći svoje mjesto u svijetu, na otpadu otkriva oštećenog i pokvarenog Bumblebeeja. Kada ga Charlie popravi, saznaje kako on nije samo obična VW buba.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala