Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 19.1.
Odlične serije, sport i uglavnom stariji filmovi

TV Preporuke dana – Petak 19.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Europski komitet će u Franačkoj prvi put održati međunarodni kviz znanja. Za pobjedu i dukate koji idu pobjedniku borit će se sve kneževine.

EP u rukometu: Danska - Švedska, RTL u 20:15 sati
Dvije reprezentacije koje pucaju na najsjajnije odličje, Danska i Švedska, neporažene momčadi prve faze, u drugu fazu natjecanja došle su s maksimalnim brojem bodova, ali su i započele pobjedama u novoj skupini!

Lewis, HTV 2 u 20:15 sati
Lewis i Hathaway ulaze u arhaični svijet crkvenjaka nakon smrti svećenice koja je popila otrovano vino. Jesu li je ubili jer su njezini liberalni pogledi protivni stajalištima konzervativnih ljudi na čelu fakulteta koji je došla posjetiti ili je riječ o nečem posve neočekivanom?

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:50 sati
Ispred bankomata pronađena je mrtva osoba, naizgled žrtva srčanog udara, a potom su dvije djevojke uhićene zbog brutalnog ubojstva taksista.

S obje strane zakona, HTV 2 u 23:25 sati
Posjet otoku Eris okreće Lexiein svijet naglavačke jer dolazi do ključnih saznanja o Jaredovoj smrti. Kad joj policija iznese svoj prijedlog, pred njome je nemoguća odluka.

FILMOVI

Rob Roy, HTV 1 u 20:45 sati
Na obroncima škotskih planina 18. stoljeća, Rob Roy (Liam Neeson) sa svojom obitelji i sunarodnjacima pokušava živjeti što mirnijim, poštenijim i boljim životom. Kako bi svojoj zajednici osigurao sredstva za napredak i bolju zaradu, Rob posudi novac od lokalnog plemstva te njime planira kupiti stoku, koju kasnije misli iskoristiti na različite načine. No, novac je perfidno ukraden…

Državni neprijatelj, RTL u 22 sata
Riječ je o vrlo zanimljivom trileru koji ima tako brzu radnju da zahtijeva punu pozornost. Osim frenetičnog ritma zbivanja, film ima neobične kuteve snimanja, sugerira snimanje iz satelita i skrivenim kamerama te cijeli svijet u pozadini glavne radnje, što mu daje na uvjerljivosti i dinamici.

Gola istina, Nova TV u 23:30 sati
Bitka među spolovima zahuktava se u filmu Gola istina; pametnoj, seksi komediji o muškarcima, ženama i golemom procjepu koji razdvaja način na koji svaka strana razmišlja, mašta i pokušava zavesti onu drugu.

Hector u potrazi za srećom, HTV 1 u 23:45 sati
Hector je osebujni psihijatar koji je sve više umoran od vlastita neuzbudljivog i dosadnog života. Kaže svojoj djevojci Clari da se osjeća kao prevarant jer sam nije iskusio pravi život, a istovremeno daje savjete svojim pacijentima. Stoga se odluči osloboditi rutine i kreće na veliko putovanje.

U velikom stilu, Nova TV u 1:25 sati
Trojica umirovljenika, Willie, Joe i Al, koji žive zajedno i polako trunu u beskrajno jednoličnim danima, očajnički tražeći način kako platiti zaostale račune i provesti više vremena sa svojim najmilijima. U jednom trenutku odluče opljačkati svoju banku kako bi se domogli svojih novaca.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala