Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ewan i Clara McGregor bore se protiv ovisnosti u filmu Bleeding Love
McGregor se udružuje sa svojom stvarnom kćeri u dirljivoj drami "Bleeding Love", objavljen novi trailer

Ewan i Clara McGregor bore se protiv ovisnosti u filmu "Bleeding Love"

Ewan McGregor na putovanju života je s Clarom McGregor u prvom traileru za Bleeding Love. Dvojac oca i kćeri ujedinjuje se na ekranu za emotivnu pustolovinu o ponovnom povezivanju i liječenju emocionalnih rana kroz zajedničko provođenje vremena na putu za Santa Fe.

Nakon incidenta koji im je promijenio život, godine obiteljske traume i borbe s ovisnošću o drogama, otac i kćer imaju puno problema na kojima mogu raditi na kilometrima dugom putovanju. Putem nailaze na niz ekscentričnih i živopisnih likova koji im pomažu da prevladavaju prepreke između sebe.

Na prvi pogled, trailer prikazuje klasičnu komediju o putovanju, koja počinje zabavnom zafrkancijom između oca i kćeri nakon što mlada žena pokuša pobjeći. Sve se čini dobro dok kupuju slatkiše za put i upoznaju šarmantnog vozača šlepera prije nego što stvari krenu u drugom, mračnijem smjeru te otkrivamo kako se samo dvanaest sati ranije ona skoro predozirala.

Njihovo putovanje svodi se na pronalaženje razumijevanja i uspostavljanje veze jedno s drugim - otac očajnički želi da njegova kći skrene s puta samouništenja, dok ga ona krivi što ju je natjerao na taj put. Bleeding Love obećava obilje uspona i padova dok McGregorovi pokušavaju premostiti međugeneracijski jaz između svojih likova i popraviti svoje zategnute odnose.

Uz McGregorove u filmu također glume Kim Zimmer, Devyn McDowell, Sasha Alexander, Jake Weary i Vera Bulder. Emma Westenberg preuzela je redateljske dužnosti za Bleeding Love dok je Ruby Caster napisala scenarij. Film je do sada prikazan na nekoliko filmskih festivala, a široj će publici biti dostupan nakon 16. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala