Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Javier Bardem i Chloë Sevigny u 2. sezoni antologijske serije Monster
Nakon priče o serijskom ubojici Jeffreyu Dahmeru, nova sezona bavi se braćom Menéndez

Javier Bardem i Chloë Sevigny u 2. sezoni antologijske serije "Monster"

Foto: YouTube / Twitter

Javier Bardem i Chloë Sevigny pridružili su se drugoj sezoni antologijske serije Monster koja istražuje ubojstva koja su potresla svijet.

Dvoje glumaca s A liste tako su se pridružila Cooperu Kochu i Nicholasu Alexanderu Chavezu koji su dobili uloge braće Menéndez kojima će se baviti nova sezona punog naziva Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story.

Erik (Koch) i Lyle Menéndez (Chavez) osuđeni su za ubojstvo svojih roditelja, Joséa (Bardem) i Mary Louise Menéndez (Sevigny) 1996. godine kad je slučaj zgrozio svijet i podijelio javnost oko toga jesu li stravičan zločin počinili kako bi naslijedili očevo bogatstvo ili, kako su braća rekla, ubojstvo su bili primorani napraviti zbog godina i godina psihičkog i fizičkog zlostavljanja.

Antologijsku seriju Monster osmislili su Ryan Murphy i Ian Brennan, a prva sezona punog naziva Monstrum: Priča o Jeffreyu Dahmeru fokusirala se na serijskog ubojicu Jeffreya Dahmera te se pokazala kao pun pogodak za Netflix jer je ubrzo postala jedna od najgledanijih serija na engleskom jeziku. Vrlo brzo streaming gigant obnovio ju je za još dvije sezone.

Za Sevigny i Murphyja ovo je samo još jedna u nizu suradnji je su već zajedno radili na više projekata pa se tako glumica pojavila u nekoliko sezona Američke horor priče, a uskoro ćemo je gledati u novoj sezoni također antologijske serije Feud za koju je nedavno objavljen i prvi trailer.

Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story još nema zakazan datum premijere na Netflixu, ali zna se da je možemo očekivati još tijekom ove godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala