Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jacob Tremblay upoznaje neke nove prijatelje najavi filma Orion and the Dark
Animirani film DreamWorks Animation studija na Netflix bi trebao stići ove veljače

Jacob Tremblay upoznaje neke nove prijatelje najavi filma "Orion and the Dark"

Svijet je zastrašujuće mjesto puno zastrašujućih stvari. U Netflixovom nadolazećem animiranom filmu Orion and the Dark, jedan se dječak izravno suočava s nekim od tih stvari, otkrivajući da možda nije sve tako zastrašujuće kao što je isprva vjerovao.

Animirani film dolazi iz animacijskog studija DreamWorks Animation. Film je adaptacija istoimene slikovnice Emme Yarlett. Scenarij je napisao Sean Charmatz, a režirao Charlie Kaufman. Na Netflix bi premijerno trebao stići početkom veljače pa kako se bliži datum izlaska, tako je objavljen i novi trailer.

Film Orion and the Dark usmjeren je na dva naslovna lika. Orion (Jacob Tremblay) je dječak osnovnoškolskog uzrasta koji se uplaši praktički svega što vam padne na pamet. Međutim, Orionu ne postoji ništa strašnije od mraka, s čime se mora boriti svake noći. Kao da tama već nije dovoljno strašna, Orionovi strahovi oživljavaju kada ga jedne noći upravo posjeti Mrak (Paul Walter Hauser). Mark posjećuje Oriona kako bi mu pokazao da se zapravo nema čega bojati. Dok Mrak pokazuje Orionu detalje njegovog posla, njih dvoje započinju prijateljstvo, a Orion uči prihvatiti ono što ga je prije plašilo.

Uz Tremblaya i Hausera, Orion and the Dark ima zvjezdanu glasovnu postavu u kojoj su također Angela Bassett, Ike Barinholtz, Colin Hanks, Natasia Demetriou, Golda Rosheuval, Nat Faxon, Werner Herzog, Aparna Nancherla, Carla Gugino i Matt Dellapina.

Animirani film Orion and the Dark na Netflix premijerno stiže 2. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala