Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Larry David u bliskom susretu treće vrste u još jednoj najavi za Curb Your Enthusiasm
Finalna sezona na Max stiže 4.2.

Larry David u bliskom susretu treće vrste u još jednoj najavi za "Curb Your Enthusiasm"

Foto: YouTube

Ne budite ljuti što odlazi, budite ljuti što je ostao tako dugo, službeni je opis 12., ujedno finalne sezone nagrađivane humoristične serije Curb Your Enthusiasm iliti Bez oduševljenja, molim za koju je sinoć objavljen odličan najavni video.

Nakon službenog trailera za finalnu sezonu koji smo imali priliku vidjeti u četvrtak, streaming servis Max na svom je kanalu objavio kratki video u kojem Larry David prigodno odlazi sa Zemlje nakon što je obavio svoj posao. Obožavatelji su oduševljeni najavom te se nadaju da će i sam završetak serije biti kao i sve dosad – epski.

Iako je svaka sezona Bez oduševljenja, molim potencijalno i njezina posljednja, ovaj put su HBO i Larry David navodno donijeli konačnu odluku.

David se neki dan u svom (sarkastičnom) stilu oprostio od serije: „Kako dolazimo kraju, sad imam priliku riješiti se ove Larry David persone i postati osoba kakvom me Bog stvorio – obzirno, ljubazno, pažljivo ljudstvo biće kakvo sam bio dok nisam utjelovio ovaj zli lik. Larry David, pozdravljam te. Tvoja mizantropija mi neće nedostajati. Za sve ostale koji žele doći do mene, bit ću u Liječnicima bez granica.“

Serija je s prikazivanjem krenula 2000. godine i nije uvijek s novim sezonama stizala svake godine da bi od 2011. do 2017. bila velika pauza kad se Larry David vratio s 9. sezonom na oduševljenje obožavatelja. 2020. i 2021. stigle su 10. i 11., a 12. sezona zaključit će 24 godine nepodopština glavnog protagonista kojeg je osmislio sam David koji je i jedan od izvršnih producenata serije.

Finalna sezona trebala bi donijeti i povratak mnogih omiljenih glumaca pa se tako navode Tracey Ullman, Jeff Garlin, Susie Essman, Cheryl Hines, J.B. Smoove, Richard Lewis, Ted Danson i Vince Vaughn, a spominju se i mnoga imena s A-liste u gostujućim ulogama pa se mnogi nadaju da će na okupu opet vidjeti Jerryja Seinfelda, Juliju Louis-Dreyfus, Jasona Alexandera i Michaela Richardsa.

12. sezona Bez oduševljenja, molim na streamingu i HBO-u kreće 4. veljače s prvom epizodom te nas očekuju njih ukupno 10 – finale serije zakazano je za 7. travnja kad ćemo se oprostiti od neponovljive ekipe. U nastavku prisjetite se i službenog trailera, a na ovoj poveznici je i poster finalne sezone.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala