Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ne prestaje se pričati o najavi za novi horor Abigail o djevojčici balerini-vampiru
Film redatelja "Vriska" i "Ready or Not" ujedno je među posljednjim projektima Angusa Clouda

Ne prestaje se pričati o najavi za novi horor "Abigail" o djevojčici balerini-vampiru

Foto: YouTube

Ovih dana stigla je prva službena najava za novi originalni horor Abigail o kojoj se ne prestaje pričati jer središnja tema je – dijete vampir.

Jedan od razloga nestrpljivosti za ovaj horor triler jest svakako i taj što su ga režirali Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett, dvojac koji stoji iza modernih horor hitova kao što su Spremni ili ne te novi filmovi iz Vrisak franšize, Vrisak iz 2022. i Vrisak 6. Abigail je zapravo sasvim nova vizija poznatog horora iz 1936. godine Dracula's Daughter.

Nakon što grupa relativno nesposobnih kriminalaca otme 12-godišnju balerinu, kćer moćnog poslovnog čovjeka iz podzemlja, jedino što trebaju dok ne dobiju otkupninu od 50 milijuna dolara jest čuvati je preko noći. Smješteni na izoliranom imanju, Abigailini otmičari počinju nestajati jedan po jedan te shvate da su, na njihov užas, sami sebe zatočili s djevojčicom koja je sve osim – normalna.

Alisha Weir nalazi se u naslovnoj ulozi Abigail, a upoznali smo je u novoj ekranizaciji Matilde, a uz nju glume Melissa Barrera, Dan Stevens, Kathryn Newton, William Catlett, Kevin Durand i Giancarlo Esposito te Angus Cloud u jednoj od svojih posljednjih uloga nakon tragične smrti u srpnju 2023. sa samo 25 godina. Scenarij potpisuju Stephen Shields i Guy Busick.

Abigail u kinima očekujemo 19. travnja, a Universal je uz trailer objavio i prvi poster koji nam poručuje da djeca mogu biti prava čudovišta te koji možete pogledati na ovoj poveznici.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala