Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kumovi od 15. siječnja na Novoj TV
Pojačanje u glumačkoj postavi i Nataša Janjić: "Uzburkat će se duhovi, bit ću stroga šefica!"

"Kumovi" od 15. siječnja na Novoj TV

Foto: Nova TV

Nova sezona najgledanije domaće dramske serije Kumovi počinje 15. siječnja s mnoštvom novosti koje će zasigurno oduševiti sve gledatelje. Uzbudljivi zapleti čekaju već poznate likove dok se uvlače u intrigantne životne situacije, a novi likovi, koje ćemo tek upoznati, dodat će novu dimenziju i dinamiku u priču. Zaglave će doživjeti potpun preokret s novim razvojem događaja i intrigantnim obratima.

Naizgled poravnate račune mještana zamrsit će Stanislav Stanley Cukela (Žarko Radić), bogati iseljenik koji već godinama živi u Kanadi. Odlučio je svoje umirovljeničke dane provesti u rodnom kraju, a glavni cilj mu je Zaglave odvesti u turističke vode. „Da vam odam jednu tajnu. Kad su mene zvali da se uključim, nisam mogao odoljeti toj prekrasnoj ekipi jer su stvarno skupili izvrsne glumce. Mislim da je to najveća tajna uspjeha ove serije jer ima prekrasnih likova s kojima se ljudi mogu identificirati, mislim da je to to“, ističe Žarko čiji lik iz prošlosti vuče neriješene odnose s pojedinim Zaglavljanima.

Za Stanislavom u mjesto stiže i njegov sin Tommy (Fabijan Pavao Medvešek) koji u Zaglave dolazi zaliječiti srce nakon prekida veze s dugogodišnjom djevojkom. „Zapravo je moj dolazak zahtjevan jer sam ja taj koji treba promijeniti neke bitne stvari, a zapravo nije lak zadatak. Nadam se da će to ljudima biti zabavno i nekako vjerujem da će biti jako zanimljivo za pratiti'', najavljuje Fabijan.

Promjene su na vidiku, kako u Macanovim, tako i u Akrapovim dvorima. Nakon preživljenog infarkta vraća se Stipan, a Zvone više nije na mjestu načelnika. Luce je suspendirana i zatvorena joj je ordinacija, a situaciju spašava Janko koji se zaposli u banci u Sinju. Zaručeni su te i dalje žive zajedno, pa Janko odlučuje preuzeti odgovornost i postati glava njihove male obitelji. Obiteljsku idilu i planove za vjenčanje, iznenada će prekinuti poslovna prilika koja Janku stiže iz vedra neba, a problem leži u tome što se uz unaprjeđenje veže i preseljenje u Zagreb.

Već u prvim epizodama gledatelji će imati priliku upoznati još jedan novi lik – Jankovu šeficu Fani, koju igra sjajna Nataša Janjić. „Moj lik se kratko pojavljuje, ali je zanimljiva uloga, naime igram šeficu Janku koji se zapošljava u banci u Sinju. Ja sam evo jedna luckasta Dalmatinka, a kakav ćemo odnos imati, to ne smijem otkrivati naravno. Ali uzburkat će se duhovi. Bit ću stroga šefica, ali vidjet ćete kamo će to odvesti“, zagonetno najavljuje Nataša.

Nove, uzbudljive zaplete iz Zaglava pratite od 15. siječnja na Novoj TV!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala