Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Warner Bros. do daljnjeg odgodio izlazak filma Mickey 17
Na njegovo mjesto stavljen je "Godzilla x Kong: The New Empire" koji tim potezom stiže 10ak dana ranije

Warner Bros. do daljnjeg odgodio izlazak filma "Mickey 17"

Foto: YouTube

Warner Bros. zasad je u potpunosti maknuo film Mickey 17 sa svog rasporeda, prenosi Variety iz provjerenih izvora.

Glavnu ulogu u filmu ima Robert Pattinson koji glumi potrošnog zaposlenika na ekspediciji koja je poslana kolonizirati smrznuti planet te koji odbije da zamjenski klon zauzme njegovo mjesto. Ekranizacija je to bestselera Mickey7 Edwarda Ashtona koji mnogi opisuju kao napeti triler sličan romanima The Martian i Dark Matter. Kako će to otprilike izgledati mogli smo vidjeti još u prosincu 2022., ali od tada se ostali detalji čuvaju u tajnosti. Poznato je još samo da uz Pattinsona glume Naomi Ackie, Steven Yeun, Toni Collette i Mark Ruffalo.

Mickey 17 je SF triler Bonga Joon-hoa, njegov prvi dugometražni film nakon Parazita, najprofitabilnijeg korejskog filma u povijesti te prvi strani naslov koji je odnio kipić Oskara za najbolji film. Bong je osvojio Oskara i za režiju te za scenarij s Hanom Jin-wonom pa mnogi s nestrpljenjem očekuju novi projekt. Navodni razlog micanja s rasporeda jest da Bong u miru stigne završiti projekt na koji su jako utjecali prošlogodišnji štrajkovi i promjene u produkciji.

Na sad već bivši termin trilera Mickey 17 Warner Bros. stavio je Godzilla x Kong: The New Empire (Godzilla x Kong: Novo carstvo) tako da nastavak napete sage o Titanima u kina stiže 29. ožujka ove godine, umjesto 12. travnja. U novom filmu iz MonsterVersea glume Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Kaylee Hottle, Alex Ferns i Fala Chen.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala