Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Nedjelja 7.1.
Nove epizode zanimljivih emisija te odlični filmovi novijeg i starijeg datuma

TV Preporuke dana – Nedjelja 7.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 7. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Godina za pamćenje, HTV 1 u 20:15 sati
Ova epizoda vratit će nas u 1979. godinu. Kroz zabavni kviz prisjetit ćemo se najvažnijih događaja te godine.

Život slavnih u deset fotografija, HTV 2 u 20:15 sati
Kreće 2. sezona koja prikazuje život iznimnih ljudi kroz 10 jedinstvenih fotografija. U svakoj epizodi šestodijelne serije opisuje se i preispituje život jedne posebne osobe kroz 10 poznatih fotografija.

FILMOVI

Oko sokolovo, Doma TV u 19:55 sati
Jerry i Rachel su dva stranca koje spoji tajanstveni telefonski poziv žene koju nikad nisu upoznali. Prijeteći njihovim životima i obitelji, ona tjera Jerrya i Rachel u niz opasnih situacija koristeći svakodnevnu tehnologiju kako bi pratila i kontrolirala svaki njihov pokret.

Tajni stožer, Nova TV u 20:15 sati
Dok se druže nakon škole, Charlie i njegovi prijatelji otkrivaju sjedište najmoćnijeg svjetskog superheroja, koje je skriveno ispod njegove kuće. Kada zlikovci napadnu, moraju se udružiti kako bi obranili sjedište i spasili svijet.

Greenland: Posljednje utočište, RTL u 20:15 sati
John Garrity je običan čovjek koji svoju obitelj mora zaštititi od globalne apokalipse. Sa suprugom Allison i sinom Nathanom mora krenuti na opasno putovanje kako bi se domogli jedine nade za spas, utočišta na Greenlandu.

Meci iznad Broadwaya, HTV 3 u 21:30 sati
Svoj vjerojatno najbolji film u devedesetima i jedno od istaknutijih ostvarenja cjelokupna opusa Woody Allen realizirao je 1994., a film je zanimljiv i po tome što je jedan od vrlo rijetkih Allenovih redateljsko-scenarističkih projekata u kojima sam nije glumio.

Prljavi ples, HTV 1 u 21:30 sati
Ovaj klasik iz 1980-ih dobio je Oscara i Zlatni globus za najbolju glazbu 1989. godine. Inicijativno niskobudžetni projekt film se pretvorio u blockbuster te je poharao kina i postao veliki videohit, prvi koji se prodao u više od milijun kopija.

Mula, Nova TV u 22:10 sati
90-godišnjak Earl bankrotirao je i čeka ovrhu nad svojim poslom, kada mu ponude posao u kojem samo mora voziti. Čini se prilično lako, ali Earl zapravo postaje mula meksičkog kartela. Posao mu jako dobro ide, čak toliko dobro da mu povećaju teret, a njega proglase glavnim rukovoditeljem.

Crveni vrabac, RTL u 22:20 sati
Radnja se odvija se u suvremenoj Rusiji, a prati život Dominike koja zbog ozljede mora prestati sa svojom karijerom, pa ona i majka bivaju suočene s neizvjesnom i tamnom budućnošću. Protiv njezine volje naređeno joj je se prijavi u Sparrow School, tajnu obavještajnu službu koja obučava mlade ljude da koriste svoje tijelo i um kao oružje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala