Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 6.1.
Vaterpolo, The Voice, a od filmova ima odličnih novih filmskih naslova!

TV Preporuke dana – Subota 6.1.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 6. siječnja.

SERIJE / EMISIJE

Vaterpolo, Europsko prvenstvo, HTV 2 u 20:10 sati
Najbolje europske reprezentacije ponovno su u našem dvorištu, a hrvatska reprezentacija prve tri utakmice igra u Dubrovniku, pa nokaut fazu nastavlja u Zagrebu.

The Voice Hrvatska, HTV 1 u 20:15 sati
Na rasporedu je dvoboj! 12 dueta, 12 teških odluka, 12 glazbenih užitaka te samo 4 preuzimanja kandidata iz drugih timova. Dvoboj je posljednja emisija u ovoj sezoni u kojoj je još sve u rukama mentora.

FILMOVI

Jumanji: Iduća razina, Nova TV u 20:15 sati
Ponovo srećemo junake koji su već jednom pokorili igru. No, kad ponovno uđu kako bi spasili prijatelja, naši junaci otkrivaju da ništa nije onako kao što su očekivali!

Jurski svijet: Pad kraljevstva, RTL u 20:15 sati
Novi nastavak fantastičnog serijala, Jurski svijet: Pad Kraljevstva, redatelja J.A. Bayona, donosi nam nove, zapanjujuće vrste, koje su sposobne utjerati strah u kosti kao ni jedne ikada prije.

Drukčije duše, HTV 3 u 21:30 sati
Bruno i Malik već dvadeset godina žive u svijetu za sebe, svijetu autistične djece i tinejdžera. Njihove udruge obučavaju mlade iz problematičnih četvrti za rad s ekstremnim slučajevima. Rađa se neobično partnerstvo između iznimnih ljudi.

Zvjezdane staze: U tami, Doma TV u 21:45 sati
Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju. Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu.

Djevojka s bisernom naušnicom, HTV 1 u 22:30 sati
Nizozemska, 17. stoljeće. Slikar Johannes Vermeer po narudžbi mecene započinje rad na slici čiji mu je model njegova mlada, lijepa i darovita sluškinja Griet. Između slikara i modela ubrzo se razvija međusobna naklonost, no on je oženjen i ima mnoštvo djece.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala