Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Gary Oldman i Slow Horses se vraćaju s petom sezonom
Treća sezona tek je završila s prikazivanjem, a već je stiglo odobrenje za petu

Gary Oldman i "Slow Horses" se vraćaju s petom sezonom

Jackson Lamb (Gary Oldman) će nastaviti gnjaviti svoj tim polupropalih agenata agencije MI5 i zajedno s njima spašavati Veliku Britaniju kroz još jednu sezonu: Apple TV+ je objavio kako su dali zeleno svjetlo i za petu sezonu serije Slow Horses. Televizijska adaptacija romana Micka Herrona postigla je veliki uspjeh za Apple TV+ pa ne iznenađuje što su odlučili odobriti snimanje još epizoda tek što je treća sezona završila s prikazivanjem.

Unatoč tome što se ekipa Slow Horsesa nalazi zaglavljena u najdosadnijem odjelu agencije MI5, oni su spremni za nove slučajeve, a čini se kako ih u narednim sezonama čekaju najopasniji slučajevih do sada.

Peta sezona serije Slow Horses temeljit će se na romanu London Rules iz 2018. godine, u kojoj Jackson Lamb i njegov tim prolaze kroz priču u kojoj sumnjaju kako je njihov najnoviji član ekipe zapravo opasni kriminalac, dok istovremeno netko pokušava ubiti Roddyja Hoa (Christopher Chung).

Nije poznato hoće li ekranizacija detaljno pratiti izvorni materijal, ali će vjerojatno glavna tema biti ista, uz moguće sitne izmijene u pristupu priči. Oldman, Kristin Scott Thomas i Jack Lowden vratit će se i u petoj sezoni.

No do pete sezone ima još dosta vremena jer je treća tek završila s prikazivanjem. Detalji o izlasku četvrte sezone još nisu otkriveni, ali je showrunner serije Will Smith objavio kako bi četvrtu sezonu mogli gledati prije kraja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala