Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.1.2024.
Nova godina donosi nove serije, odlične nove filmske naslove i neke omiljene starije filmove

TV Preporuke dana – Ponedjeljak 1.1.2024.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu na prvi dan 2024. godine u ponedjeljak, 1. siječnja 2024. godine.

SERIJE / EMISIJE

Potjera - posebna emisija, HTV 1 u 20:15 sati
U humanitarnoj Potjeri natjecatelji su pub-kviz ekipa Prvoplasirani, pobjednici na nedavno održanom ekipnom državnom prvenstvu pub-kvizaša u Zagrebu.

Zlatni kavez, Nova TV u 20:20 sati
U seriji se isprepliću moderno i tradicionalno, urbano i ruralno, a radnja koja se odvija i u Istanbulu i na selu upotpunit će doživljaj autentične Turske, na raskrižju istočnih i zapadnih vrijednosti.

Oproštajno pismo, Nova TV u 21:15 sati
Emotivna dramska serija o ljubavi koju je naprasno prekinulo jedno oproštajno pismo, ali ni 30 godina kasnije ljubavna vatra nije se ugasila.

Sport u 2023., HTV 2 u 21:35 sati
Mnogi naši sportaši pamtit će ovu godinu po velikim uspjesima. Sve ono najbolje od hrvatskog sporta u 2023. pogledajte u godišnjoj emisiji.

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 22:45 sati
Božić je, a u Midsomer dolazi novi detektiv Charlie Nelson. Od prvog trenutka ima pune ruke posla s intrigantnim ubojstvom u selu Morton Shallows. Hoće li Barnaby i Nelson naći motiv ubojstva i uloviti ubojicu?

FILMOVI

TRILOGIJA Gospodar prstenova, Doma TV od 18 sati
Peteru Jacksonu je uspjelo knjige britanskog književnika J.R.R.-a Tolkiena vizualizirati na tako uvjerljiv način da se njegova ekranizacija o stanovnicima Međuzemlja i njihovoj borbi protiv zla percipira podjednako kao i Tolkienovi romani. Dvije kule na redu su u 21 sat, a trilogija završava filmom Povratak kralja koja počinje točno u ponoć.

Dolittle, RTL u 20:15 sati
Robert Downey Jr. elektrificira jednog od najpostojanijih likova u književnosti na vrlo životopisan prikaz klasične priče o čovjeku koji može razgovarati sa životinjama: Dolittleu.

Dinastija Gucci, HTV 1 u 21:15 sati
Kontroverzna priča talijanske obitelji snimljena je pod redateljskom palicom Ridleyja Scotta i radnjom je smještena u 1995. godinu kada je Maurizio Gucci, unuk osnivača luksuzne kuće, na putu prema svom uredu ubijen, a njegova supruga Patrizia Reggiani bila je optužena za naručivanje atentata.

Lovac na jelene, HTV 3 u 21:45 sati
Ovaj antiratni film iz 1978. govori o trojici Amerikanaca ruskog podrijetla koji rade u čeličani i samo su jedni od mnogih nesretnika uvučenih u Vijetnamski rat.

Zašto baš on?, RTL u 22 sata
Urnebesna komedija o klasičnoj priči strogog oca koji upoznaje dečka svoje kćeri kojeg (naravno) ne odobrava.

Sedam minuta nakon ponoći, HTV 2 u 0:20 sati
Pratimo 12-godišnjeg Conora koji se pokušava pomiriti s bolešću svoje majke i nasilnicima iz škole tako što bježi u fantastičan svijet prepun čudovišta. No čudovište s kojim će se Conor suočiti nije kao i ostala.

Pseći otok, HTV 3 u 0:40 sati
Epidemija pseće gripe koja se proširila japanskim gradom Megasakijem prisili gradske vlasti da prebace sve pse na odlagalište otpada znano kao Otok smeća. Međutim, političari nisu računali na hrabrog dječaka koji je spreman na sve kako bi pronašao i spasio svog voljenog psa Spotsa.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala