Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kingpin izaziva Mayu u novootkrivenim kadrovima serije Echo
"Echo" nastavlja Mayinu priču iz serije "Hawkeye", s prikazivanjem kreće već početkom siječnja

Kingpin izaziva Mayu u novootkrivenim kadrovima serije "Echo"

Nadolazeća serija Echo studija Marvel donosi nove elemente u Marvelov filmski svijet te nas očekuju oštrije i realističnije priče i likovi. Kako počinje odbrojavanje do konačne premijere, fanovi serije jedva čekaju vidjeti što im dolazi, a novoobjavljeni kratki teaser otkriva nam par novih kadrova.

U novom se teaseru ističe Kingpin (Vincent D'Onofrio), koji nosi povez na oku preko ožiljka koji mu je Maya dala na kraju serije Hawkeye. Vidimo ga kako se suočava s Mayom govoreći: "Ti i ja – mi smo isti. Dakle, tko je čudovište".

Maya Lopez zvana Echo prvi put je predstavljena u seriji Hawkeye. Ona je protiv Clinta Bartona (Jeremy Renner) misleći da je odgovoran za smrt njezina oca, koji je vodio mafiju, međutim, ubrzo shvaća da je to učinio njezin ujak Kingpin i okreće se protiv njega. Echo će nastaviti priču jer vidimo Mayu u njenom prirodnom okruženju kako se sprema sukobiti s Kingpinom.

Serija se fokusira na Mayu koja se suočava sa svojom prošlošću, ponovno se povezuje sa svojim indijanskim korijenima i prihvaća svoju obitelj i zajednicu.

U seriji glume Alaqua Cox kao Maya Lopez / Echo te Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning i Graham Greene dok se Zahn McClarnon vraća kao Mayin otac William, kao i D'Onofrio u ulozi Wilsona Fiska i Charlie Cox kao Matt Murdock/Daredevil.

Echo će premijerno biti prikazan 9. siječnja 2024. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala