Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nove fotografije iz serije Bridgerton obišle svijet
Nova, 3. sezona serije sve je bliže, pa je i najava i promotivnih materijala sve više

Nove fotografije iz serije "Bridgerton" obišle svijet

Foto: Instagram

U svibnju i lipnju na Netflix se konačno vraća hit serija Bridgerton sa svojom trećom sezonom, a ovih dana objavljene su i fotografije iz serije koje su vrlo brzo obišle svijet i oduševile obožavatelje.

Nakon što smo prije dva tjedna konačno saznali datume premijera nove sezone, koja će biti podijeljena u dva dijela s po četiri epizode u svakom, još uvijek čekamo službeni trailer koji će nam otkriti detalje o radnji. Dok čekamo, Netflix nas je iznenadio službenim fotografijama iz serije koje su stigle na društvene mreže te kojima najavljuju intrige i skandale.

„Ako su ovi portreti pokazatelj ičega, nadolazeća sezona sigurno će biti preplavljena intrigama i skandalima“, stoji u opisu objave.

Na fotografijama, među ostalim, tako vidimo jedan od parova Kate i Anthonyja (Simone Ashley i Jonathan Bailey) koji su mnogima postali omiljeni nakon što smo u drugoj sezoni ostali bez Daphne i Simona jer je Regé-Jean Page napustio seriju zbog natrpanog rasporeda. Nove fotografije tako su obožavateljima dale nadu za novu burnu romansu, a i vidjeti ostatak ekipe u novoj sezoni svakako je osvježenje.

Radnja se nastavlja na događaje iz druge sezone s romansom između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton) čime nas malo odmiče od knjiga Julije Quinn na kojima se serija temelji. Penelope će se morati pomiriti i nositi s razdorom u prijateljstvu s Eloise Bridgerton (Claudia Jessie), a uz razne zavrzlame, Penelope će biti najteže dosad skrivati svoj alter ego Lady Whistledown.

Prve četiri epizode serije Bridgerton stižu 16. svibnja 2024., a preostale četiri 13. lipnja 2024. godine.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala