Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Serija Percy Jackson and the Olympians ima odličnu gledanost na streamingu
Premijera je u šest dana privukla 13,3 milijuna gledatelja na streaming servisima Disney+ i Hulu

Serija "Percy Jackson and the Olympians" ima odličnu gledanost na streamingu

Foto: YouTube

Prva epizoda serije Percy Jackson and the Olympians iliti Percy Jackson i Olimpijci privukla je 13,3 milijuna gledatelja u prvih šest dana na streaming servisima Disney+ i Hulu.

Ovakva brojka stavila je seriju u pet najboljih premijera ove godine na oba streaminga, iako iz Disneya nisu naveli o kojih je preostalih četiri serija riječ. Tijekom godine na ova dva streaminga stigle su nove serije ili sezone jakih naslova kao što su 3. sezona Mandaloriana, 2. sezona Lokija, Ashoka, Secret Invasion, 2. sezona The Bear, 3. sezona Only Murders in the Building, reboot Futurame.

13,3 milijuna gledatelja impresivno je i zbog toga što treba uzeti u obzir kako je riječ o seriji knjiga namijenjenoj školskoj djeci, dok su primjerice Ashoka i Loki usmjereni na odrasliju publiku – a opet, Percy Jackson privukao je priličan broj gledatelja. Ukoliko se dobra gledanost nastavi, od Disneya možemo očekivati da će od tih romana napraviti veliku franšizu za male ekrane – kako su i planirali.

Kad govorimo o gledanosti, Disney je mjerio gledanost samo prve epizode iako su 19. prosinca odjednom puštene dvije epizode – barem na streamingu Disney+. Na Hulu se nalazi samo prva epizoda, a tako će i (zasad) ostati jer će preostale doći samo na Disney+.

Seriju Percy Jackson and the Olympians su za Disney pripremili Rick Riordan i Jonathan E. Steinberg, a u glavnim ulogama su Walker Scobell, Leah Sava Jeffries i Aryan Simhadri. Radnja prati 12-godišnjeg Percyja (Scobell) koji jednog dana otkrije da je sin grčkog boga Posejdona, te počne trenirati na posebnom kampu za polubogove, a nađe se u problemu kad ga grčki bog Zeus optuži da mu je ukrao munju.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala